LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

ACN presenteert: het stadsgesprek over het Stadseiland

Dinsdag 1 Februari 2022 | reacties 0
20211201vogelvluchtbrugkwartieruitsnede

Op dinsdagavond 15 februari organiseert het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) een presentatie en gespreksavond over de toekomst van het Stadseiland. Iedereen is welkom om mee te praten. 

 

Stedenbouwkundige Jeroen Ruitenbeek (Palmbout Urban Landscapes) presenteert vier denkrichtingen die het bureau voor het eiland heeft ontworpen. Wethouder stedelijke ontwikkeling Noël Vergunst licht de achtergrond en status van de stadspeiling toe en bewoner Janneke Duives reageert. Meer over de avond die door ACN wordt georganiseerd is hier te vinden. 

 

Gratis kaarten of livestream

Iedereen is welkom om op dinsda 15 februari mee te praten. De avond vindt plaats in LUX. Inloop vanaf 19.45 uur, de avond start om 20.00 uur. Kaarten zijn gratis, maar beperkt beschikbaar en te bestellen via de site LUX. Geen kaarten meer beschikbaar? De avond is ook als livestream te volgen (zie de link in het bericht van ACN). 

 

Lees ook: 

Vier varianten voor Stadseiland  - 15 december 2021

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media