LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Aankondiging start verkoop Stadstuin Nijmegen

Donderdag 25 Oktober 2018 | reacties 4
waalsprong-exterieur-cam-view-quita-02

Op 28 november start de verkoop van de Stadstuin Nijmegen, het eerste project in de woonwijk Woenderskamp. Vanaf 31 oktober is het mogelijk om online aan te melden voor het start verkoop evenement en zullen ook de woningconfigurator, de vanaf-prijzen per woningtype, de impressies en de sfeerplattegronden op de projectwebsite te vinden zijn.

 

De Stadstuin Nijmegen begint steeds meer te leven. Om de sfeer alvast te kunnen proeven heeft ontwikkelaar Klok een aantal mooie beelden van de toekomstige wijk vrijgegeven.

 

De Stadstuin bestaat uit een binnen- en buitenring met beide een eigen unieke stijl. Toch vormt het samen één mooi geheel. In de binnenring komen 37 koopwoningen die zijn vormgegeven met een moderne uitstraling. De 55 koopwoningen in de buitenring zijn ontwikkeld in een stedelijke stijl.

 

Woenderskamp

De nieuwe woonbuurt Woenderskamp is één van de eerste woonbuurten die in het kader van de ontwkklingen 'Hof van Holland en omgeving' wordt gerealiseerd. Dankzij de centrale ligging aan de nieuwe brug De Oversteek ben je binnen 2 fietsminuten aan de overkant in het hart van dé culturele broedplaats van Nijmegen; het Oude Honigcomplex. Binnen 10 fietsminuten sta je in het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. Ben je toe aan rust en ruimte? Dan kun je genieten van de Oosterhoutse Plas, de Lentse Plas of de uitgesterkte natuur van De Waaijer.

 

Voor meer informatie, ga naar de projectsite van De Stadstuin Nijmegen.

 

buitenring stadstuinvrijstaand stadstuinbuitenkant stadstuinbuitenring 2 stadstuin

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

F. De Bakker (zondag 28 oktober 2018)

Ik ben geïnteresseerd in mooi (half)vrijstaand huis

Redactie Waalsprong (maandag 29 oktober 2018)

Geachte heer/mevr De Bakker, dank voor uw belangstelling in het project 'De Stadstuin' in Woenderskamp. De start verkoop kondigen wij natuurlijk aan via onze nieuwsbrief. U kunt zich inschrijven via www.waalsprong.nl/nieuwsbrieven. Maar u kunt zich ook rechtstreeks bij de ontwikkelaar die de woningen realiseert als belangstellende melden via de projecsite: www.wonenindestadstuin.nl.

Daphne lindelauf (woensdag 05 december 2018)

Graag een hoekhuis bij de stadstuin zou ik graag willen kopen. Ik heb zelf een huis in de verkoop Nijmegen Vriendelijke groet Daphne Lindelauf

Redactie Waalsprong (vrijdag 07 december 2018)

Beste Daphne, leuk dat je belangstelling hebt voor het project Stadstuin. De verkoop van het project is inmiddels gestart. Je zou kunnen informeren bij Hans Janssen Garantiemakelaars (024 324 4244) of Liv (085 070 7700) kunnen informeren naar de mogelijkheden!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media