LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

51 graden Noord De Stelt op geslaagde Woonbeurs Nijmegen

Woensdag 15 April 2015 | reacties 0
7506-c02

Zaterdag 4 april was een mooie dag voor Nijmegen. BPD Regio Midden heeft tijdens de druk bezochte jaarlijkse Woonbeurs in Nijmegen haar plannen in Waalfront en Waalsprong gepresenteerd en in het bijzonder haar eerste plan op de locatie De Stelt.

 

BPD is in de Waalsprong de eerste partij die voor de locatie De Stelt haar plan aan de markt toonde. Ten Zuiden van het dorp Lent, nabij de Waal en de Waalbrug naar Nijmegen-Centrum heeft BPD in De Stelt een plan met 12 twee-onder-één-kap woningen: 51 graden Noord. Bij de bezoekers van de BPD-stand was 51 graden Noord-De Stelt zeer populair. Deze populariteit gaat uitgebouwd worden tot een bestand met geïnteresseerde kopers waarvoor de verkoopdocumentatie beschikbaar gemaakt wordt.

 

51 graden Noord
De locatie van De Stelt, en van 51 graden Noord binnen De Stelt, is een duidelijke en onomstreden koopreden. De woningontwerpen zijn nauwkeurig afgestemd op de aanliggende dorpse bebouwing en uitgerust met typerende kenmerken van Lentse woningen in traditionele materialen en kleuren met ambachtelijke details. Natuurlijk in goede afstemming binnen het stedenbouwkundig plan voor de inrichting van het openbaar gebied en toepassing van groene erfscheidingen en kappen op garages op beeldbepalende plaatsen. Een kloppend totaalbeeld.

 

Meer informatie 

Meer informatie over dit plan is te vinden op de projectwebsite van BPD: www.51noorddestelt.nl

 

Bron: persbericht BPD 15 april 2015

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media