LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

100% Lent: tweede fase in verkoop op 25 april

Maandag 22 April 2013 | reacties 0
12184tweekappergwv3

Het is bijna zover, KondorWessels gaat bouwen in 100% Lent. De afgelopen maanden is ruim 85% van de woningen in fase 1 verkocht dus staat niets ons meer in de weg om het leukste buurtje van de Waalsprong te gaan bouwen. Nog vóór de zomervakantie begint, wordt een start gemaakt en gaan de eerste palen de grond in. En dat betekent dat u gegarandeerd al in de zomer van 2014 voor de volle 100% kunt genieten van uw nieuwe thuis in 100% Lent. Er is overigens nog 1 rijwoning vrij. Beslis dus snel.

 

Tweede fase in de verkoop op 25 april
De verkoop in 100% Lent verloopt voorspoedig. Vandaar dat nu ook de tweede fase in de verkoop gaat. Het betreft de woningen met bouwnummers 29 t/m 32, 33 t/m 36, 37 t/m 39, 40 t/m 42 en 52 t/ 57 die te koop worden aangeboden vanaf  € 172.000 v.o.n. Iets voor u? U ontdekt het tijdens de start verkoop van de tweede fase op donderdag 25 april aanstaande. Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom op de bouwlocatie in Lent. U, maar ook uw familie, vrienden en kennissen. Onder het genot van een hapje en een drankje laten we u graag kennismaken met 100% woonplezier in het leukste dorp van de Betuwe. Graag tot de 25e!

Lekker vrijstaand, kies uw kavel en ontwerp
In 100% Lent is er ruimte voor maar liefst 10 vrijstaande woningen. Voor de royale kavels zijn alvast 7 ontwerpen gemaakt waaruit u een keuze kunt maken. U kunt dus een kavel kiezen en vervolgens een woningontwerp dat helemaal bij u past. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen ontwerp realiseren
In 100% Lent kunt u al de trotse eigenaar van een vrijstaand droomhuis zijn vanaf € 419.500 v.o.n. Voor dat bedrag heeft u een zeer ruime woning met standaard minimaal 3 slaapkamers, een aantal woningen zijn standaard voorzien 2 badkamers, een royale living en een ruime tuin. Kies het ontwerp dat bij u past en ga vervolgens met ons rond de tafel om het ontwerp helemaal naar uw wens en smaak te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van de makelaars en geef vorm aan uw toekomstige vrijstaande woning. 

 

Nu al binnen kijken in uw nieuwe huis?
Zou u wel willen weten hoe uw huis eruit kan komen te zien als u gaat kopen in 100% Lent? Dan nodigt de ontwikkelaar u graag uit in het Wooniversum. Daar wordt uw nieuwe woning op ware grootte om u heen geprojecteerd.
Bent u klaar voor een onvergetelijke 3D ervaring? Het Wooniversum biedt een woonbeleving zoals u die nog nooit hebt meegemaakt. Met behulp van state-of-the-art projectietechnieken, virtual reality en gedetailleerde computermodellen ziet u de woning in rap tempo worden opgebouwd en lijkt het alsof u door de ruimtes kunt heen wandelen. En dan kunt u zien wat bepaalde keuzes voor invloed hebben op de woning. Speel met de indeling van de badkamer en de keuken en ervaar hoe de woonkamer eruitziet met een uitbouw. Zelfs met de inrichting kunt u alvast beginnen. De interieurstylistes helpen u graag. Benieuwd wat u kunt verwachten? Vraag er dan naar bij uw makelaar of kijk op wooniversum.nl en beleef 100% Lent in het Wooniversum.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media