LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Twee-onder-een-kap type boomgaardwoning-tweekap

Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen twee-onder-een-kap boomgaardwoning-tweekap Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen twee-onder-een-kap boomgaardwoning-tweekap Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen twee-onder-een-kap boomgaardwoning-tweekap Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen twee-onder-een-kap boomgaardwoning-tweekap

Informatie

Project: Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen »
Gebied: Lent »
Soort woning: Twee-onder-een-kap
Type woning: boomgaardwoning-tweekap
Aantal kamers: 1
Woonoppervlak: 185 m2
Inhoud: 699 m3
Status: In Optie
Prijs: € 629.900,-

Beschrijving

BOOMGAARDWONING - TWEEKAPPER

INTERESSE IN DEZE BIJZONDERE WONINGEN? KIJK VOOR DE UITGEBREIDE INFORMATIE PER WONINGTYPE EN BOUWNUMMER OP DE PROJECTWEBSITE. MAAK JE BELANGSTELLING KENBAAR EN SCHRIJF JE ONLINE IN!
Bezoek de projectwebsite voor alle detailinformatie over deze mooie woningen en schrijf je in voor de woning(en) van jouw voorkeur. Kies in het hoofdmenu de knop belangstelling rechts bovenaan.

Een unieke kans! Dat zijn de vier twee-onder-één-kapwoningen van Lents Buiten. Een grote gezellige woonkamer en een échte woonkeuken. Buiten leven, dichtbij de stad, het kan in Lents Buiten!

Begane grond: berging, zij-entree, toilet, riante woonkamer en woonkeuken. Via vaste trap naar...
1e verdieping met 3 slaapkamers, luxe badkamer en seperaat toilet. Via vaste trap naar...
2e verdieping met mogelijkheid voor extra slaapkamers en/of gastenbadkamer.

Bouwnummer 11 en 14 hebben een inpandige berging.

Alle woningen hebben een heel hoog afwerkingsniveau, je mag de volgende zaken zonder meer verwachten:
- Een luxe keuken met Siemens apparatuur
- Vloerverwarming op de woonverdieping
- een luxe badkamer met hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair (2 persoons wastafel, bad en inloopdouche voorzien van
douchescherm), luxe tegels en Hansgrohe kranen
- Plafondhoge deuren
- De woning wordt opgeleverd inclusief bestrating, terras en erfafscheiding

Het project is nog in ontwikkeling. De getoonde impressies en schetsen zijn slechts om je een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Bij deze sfeerimpressies zijn t.b.v. de presentatie van de woningen mogelijk bomen weggelaten. De beplanting rond de woning en in de omgeving kan afwijken van de door ons gepresenteerde beelden.
Hieraan mogen geen rechten worden ontleend.

Projectinformatie

Lents Buiten: sluit uw ogen en stel u eens voor…
“na een lange werkdag fietst u de Waalbrug over en nadert u de Stelt-Zuid. U trotseert de wind langs de Waal op de Bemmelsedijk. De wind gaat liggen zodra u de wijk in fietst, hij maakt plaats voor de heerlijke geur van de bloesem van de fruitbomen. U ontspant direct, en laat de hectiek van alledag achter U. De rust van de natuur omarmt u. U hoort kinderen spelen op straat en buren maken een praatje en zwaaien vriendelijk als u langsfietst. Met een buitengewoon gevoel van geluk stapt u van de fiets. U bent thuis in Lents Buiten.”

In Lents Buiten woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard, of aan de levendige dijk. Echt bijzonder worden de appartementen op de terp. Hier geniet u van een weids uitzicht over de Waal en de nieuwe Spiegelwaal. U kijkt uit op de Ooijpolder, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.

In Lents Buiten wordt een grote diversiteit aan woningen gerealiseerd. Allen met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt. In Lents Buiten woont u straks:
• In de Boomgaard; 
• Aan de Dijk; 
• Op de Terp. 

Wonen in rust, ruimte en levendigheid
De Stelt-Zuid maakt onderdeel uit van de dijkzone van de Waalsprong. Het is dan ook een directe schakel van de Waalsprong tussen binnenstad en buitengebied. Met haar fraaie ligging tussen de historische kern van Lent en de nieuwe rivierdijk kunt u optimaal genieten van het rivierlandschap.


Achter de dijk ligt de Spiegelwaal, het Rivierpark en de Waal waar u heerlijk kunt recreëren. Bovendien bent u zo in Park Lingezegen, het landschapspark tussen Nijmegen en Arnhem. Naast de rust van de Betuwe is de gezellige binnenstad van Nijmegen op loopafstand. U heeft dus alle voorzieningen dichtbij.

In de Stelt-Zuid woont u straks letterlijk en figuurlijk in het landschap. De natuur is uw achtertuin. Traditionele tuinafscheidingen die u in andere wijken van de Waalsprong tegenkomt, met bijvoorbeeld een schutting of hoge haag tref u je hier niet aan. U heeft vrij zicht op de boomgaard of de dijk, uw privacy wordt gewaarborgd door de hoogteverschillen in het landschap, de beplanting en schanskorven bij de dijkwoningen.


Een uniek landschap komt tot leven. De boomgaard, het groene hart van de Stelt-Zuid, is de ideale plek om samen nieuwe herinneringen te maken. Hoe fijn is het om in de boomgaard tijdens een zwoele zomeravond te genieten van een hapje en een goed glas wijn of een lekker biertje? De seizoenen écht mee te krijgen? De buurtbarbecue te organiseren? Verstoppertje te spelen? Onder de appelboom uw favoriete boek te lezen? De boomgaard biedt ruimte, geeft rust, creëert levendigheid. En daar plukt iedereen de vruchten van: jong én oud.


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media