LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Geschakeld type bongerd-dijcke-tussenwoningen

Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen geschakeld bongerd-dijcke-tussenwoningen

Informatie

Project: Bongerd & Dijcke - De Stelt Zuid ? Gemeente Nijmegen »
Gebied: Lent »
Soort woning: Geschakeld
Type woning: bongerd-dijcke-tussenwoningen
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 161 m2
Inhoud: 647 m3
Status: Beschikbaar
Prijs: € 496.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Downloads

Beschrijving

TUSSENWONINGEN

BONGERD
Het groene hart van de Stelt-Zuid wordt gevormd door een boomgaard. Daaromheen komen prachtige gezinswoningen die direct aan de boomgaard grenzen. Vanuit je woonkamer beleef je de boomgaard als verlengstuk van je eigen terras. De natuur als je tuin en je tuin als natuur. Wat een geweldige plek om te wonen.

- Woonoppervlakte 161 m²
- Inhoud 647 m³
- vanaf €490.000,- v.o.n.

DIJCKE
Wonen aan de dijk, het is een droom voor velen. Met een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. Het kan straks in de Stelt-Zuid. Deze bijzondere dijkwoningen zijn uniek voor de Waalsprong.

- Woonoppervlakte 182 m²
- Inhoud 711 m³
- vanaf €567.000,- v.o.n.

Projectinformatie

Bongerd & Dijcke, een bijzonder project in de Stelt-Zuid. Op deze plek proef je de smaken van stad, dorp en Waal allemaal samen. In de Stelt-Zuid realiseert Heijmans Vastgoed samen met opZoom architecten 22 boomgaardwoningen en 16 dijkwoningen.

 

Bongerd 

Het groene hart van de Stelt-Zuid wordt gevormd door een boomgaard. Samen met de buurt ga je die boomgaard straks onderhouden, meer daarover lees je hier. Om de boomgaard heen komen gezinswoningen die met de tuin direct aan de boomgaard grenzen. De boomgaard beleef je vanuit de woonkamer als een verlengstuk van het terras.

 

Woningtype Bongerd is een ruime eengezinswoning met een privéterras aan de boomgaard. Door kleine hoogteverschillen en groenzone is je privacy gegarandeerd en beleef je tot in je woonkamer de natuur. Stel je voor hoe veilig je kinderen hier spelen en jij gezellig met buren aan de picknicktafel het weekend inluidt. Life is good!

 

Bongerd heeft door de schuine asymmetrische, ver doorstekende kap, houtaccenten en grote ramen, een landelijke uitstraling. De woningen zijn bijzonder hoogwaardig qua materiaal, duurzaamheid en afwerking.

 

Dijcke 

Wonen aan de dijk, een prachtig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier en de binnenstad van Nijmegen. Bewoners van een dijkwoning kunnen zelf kiezen of ze horizontaal (op een verdieping) of verticaal (over meerdere verdiepingen) willen wonen. De woningen zijn flexibel qua indeling en hebben uitbouwmogelijkheden aan de dijkzijde.

 

Dijcke is een stoere woning met een zee aan leefruimte en mogelijkheden. Het huis wordt tegen de dijk gebouwd. Je voordeur zit op straatniveau en je auto parkeer je onder het huis voor de grote inpandige berging. Neem de trap naar boven en je wordt verrast door het prachtige vrije zicht op enerzijds de boomgaard en anderzijds de Waal. Zet die deur lekker open en loop je terras op. Deze woningen hebben nog een tweede en derde verdieping, waardoor er wel 4 slaapkamers mogelijk zijn.

 

Meer weten over het project Bongerd & Dijcke? Ga naar de projectwebsite.  

Klik hier voor meer informatie over de Stelt-Zuid. 

 

boomgaardbongerd 2dijckedijcke 2


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media