LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Appartement type 3-kamer appartement

Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen appartement 3-kamer appartement Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen appartement 3-kamer appartement Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen appartement 3-kamer appartement Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen appartement 3-kamer appartement

Informatie

Project: Lents Buiten - De Stelt Zuid - gemeente Nijmegen »
Gebied: Lent »
Soort woning: Appartement
Type woning: 3-kamer appartement
Aantal kamers: 3
Woonoppervlak: 82 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 399.000,-

Beschrijving

De negentien 3-kamer appartementen van Lents Buiten bieden voor elk wat wils. Gelegen op de 1e, 2e, 3e óf 4e woonlaag. Ze variëren in omvang tussen 82 en 116 m2 en ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht. Uiteraard krijgen alle appartementen een eigen parkeerplek in de stallingsgarage en een zonnige buitenruimte van ca. 14 tot 17 m2.

De appartementen worden luxe afgewerkt met onder andere plafondhoge deuren en sanitair van het merk Villeroy & Boch. Uw keuken zoekt u zelf naar wens uit bij onze één van onze projectleveranciers. U ontvangt hiervoor een Siematic keukencheque. De prijzen van de 3-kamer appartementen variëren tussen € 399.000 en € 529.000 v.o.n. 

 

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de projectwebsite


Projectinformatie

Lents Buiten: sluit uw ogen en stel u eens voor…
“na een lange werkdag fietst u de Waalbrug over en nadert u de Stelt-Zuid. U trotseert de wind langs de Waal op de Bemmelsedijk. De wind gaat liggen zodra u de wijk in fietst, hij maakt plaats voor de heerlijke geur van de bloesem van de fruitbomen. U ontspant direct, en laat de hectiek van alledag achter U. De rust van de natuur omarmt u. U hoort kinderen spelen op straat en buren maken een praatje en zwaaien vriendelijk als u langsfietst. Met een buitengewoon gevoel van geluk stapt u van de fiets. U bent thuis in Lents Buiten.”

In Lents Buiten woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard, of aan de levendige dijk. Echt bijzonder worden de appartementen op de terp. Hier geniet u van een weids uitzicht over de Waal en de nieuwe Spiegelwaal. U kijkt uit op de Ooijpolder, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.

In Lents Buiten wordt een grote diversiteit aan woningen gerealiseerd. Allen met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt. In Lents Buiten woont u straks:
• In de Boomgaard; 
• Aan de Dijk; 
• Op de Terp. 

Wonen in rust, ruimte en levendigheid
De Stelt-Zuid maakt onderdeel uit van de dijkzone van de Waalsprong. Het is dan ook een directe schakel van de Waalsprong tussen binnenstad en buitengebied. Met haar fraaie ligging tussen de historische kern van Lent en de nieuwe rivierdijk kunt u optimaal genieten van het rivierlandschap.


Achter de dijk ligt de Spiegelwaal, het Rivierpark en de Waal waar u heerlijk kunt recreëren. Bovendien bent u zo in Park Lingezegen, het landschapspark tussen Nijmegen en Arnhem. Naast de rust van de Betuwe is de gezellige binnenstad van Nijmegen op loopafstand. U heeft dus alle voorzieningen dichtbij.

In de Stelt-Zuid woont u straks letterlijk en figuurlijk in het landschap. De natuur is uw achtertuin. Traditionele tuinafscheidingen die u in andere wijken van de Waalsprong tegenkomt, met bijvoorbeeld een schutting of hoge haag tref u je hier niet aan. U heeft vrij zicht op de boomgaard of de dijk, uw privacy wordt gewaarborgd door de hoogteverschillen in het landschap, de beplanting en schanskorven bij de dijkwoningen.


Een uniek landschap komt tot leven. De boomgaard, het groene hart van de Stelt-Zuid, is de ideale plek om samen nieuwe herinneringen te maken. Hoe fijn is het om in de boomgaard tijdens een zwoele zomeravond te genieten van een hapje en een goed glas wijn of een lekker biertje? De seizoenen écht mee te krijgen? De buurtbarbecue te organiseren? Verstoppertje te spelen? Onder de appelboom uw favoriete boek te lezen? De boomgaard biedt ruimte, geeft rust, creëert levendigheid. En daar plukt iedereen de vruchten van: jong én oud.


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media