LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Stelt-Zuid: wonen in rust, ruimte en levendigheid

 

Aan de zuidrand van Lent wordt de woonbuurt de Stelt-Zuid gerealiseerd in een wel heel bijzondere setting. Hart van het plan vormt een nieuw aan te leggen boomgaard, die omzoomd wordt door woningen. Op twee locaties in het gebied is ruimte gereserveerd voor appartementen, met een uniek uitzicht op de Waal, de stad en de oude stuwwal. En het wordt nog eens extra speciaal met woningen die gebouwd worden aan de dijk. De Stelt-Zuid is met recht een bijzondere woonlocatie.

 

campagne SZ In de Stelt proeft u de smaken van stad, dorp en rivier allemaal op één locatie. Met de Waal, de nieuwe Spiegelwaal, de dijken en de boten geniet u optimaal van wat het rivierlandschap te bieden heeft. U woont er in de gezellige sfeer van het oude dorp Lent. De historische binnenstad van Nijmegen lonkt aan de overzijde. Met de komst van Stelt-Zuid krijgt de Waalsprong er twee woonsmaken bij: ‘Wonen aan de dijk’ en ‘Wonen aan de boomgaard’. Ieder met een heel eigen sfeer en beleving. Beide locaties zijn uniek te noemen!

 

Wonen aan de boomgaard

Het groene hart van de Stelt-Zuid wordt gevormd door een boomgaard. Daaromheen komen prachtige gezinswoningen die direct aan de boomgaard grenzen. Vanuit uw woonkamer beleeft u de boomgaard als verlengstuk van uw eigen terras. De natuur als uw tuin en uw tuin als natuur. Wat een geweldige plek om te wonen. Ruime eengezinswoningen omzomen dit levendige hart. Hoe mooi kan wonen zijn met een boomgaard als achtertuin? Die bewoners samen met hun buren gaan onderhouden.
 

Wonen aan de dijk

Wonen aan de dijk, het is een droom voor velen. Met een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. Het kan straks in de Stelt-Zuid. Er komen appartementen en – nieuw voor de Waalsprong – zeer bijzondere dijkwoningen. In de Stelt-Zuid de sfeervolle locatie gecombineerd met modern wooncomfort. Hoe romantisch kan het zijn: wonen aan de dijk! Straks geniet u vanuit het dakterras van het uitzicht op de stuwwal en de oude stad, aan de overkant van de Waal.

 

Samen de handen uit de mouwen

Het is de bedoeling, dat bewoners van de Stelt-Zuid straks een belangrijke rol krijgen in het beheer en onderhoud van de boomgaard en de struinzone. Als bewoner aan de boomgaard kunt u optimaal gebruik maken deze unieke woonomgeving. Stelt u zich al voor hoe uw kinderen spelen tussen de bomen, of hoe u straks samen met vrienden geniet van een warme lente-avond onder de bloesem, genietend van een hapje en drankje? Maar de boomgaard vergt ook onderhoud. Bewoners zijn straks gezamenlijk verantwoordelijk voor een deel van het onderhoud. Snoeien op verschillende momenten in het jaar, onderhoud van het groen bij de woningen, en natuurlijk oogsten zodra de vruchten rijp zijn. Het is maar een greep uit de werkzaamheden die moeten gebeuren. Samen de handen uit de mouwen, en natuurlijk ook samen genieten! Lees hier meer over gezamenlijk onderhoud.

 

de verbindingKindcentrum de Verbinding & Gymzaal De Stelt 
Aan de oostzijde van de Stelt-Zuid wordt Kindcentrum de Verbinding gerealiseerd. Het bestaat uit een basisschool in combinatie met  kinderopvang en een gymzaal. Het is de bedoeling dat het gebouw begin 2022 in gebruik genomen kan worden. Meer over de school en gymzaal leest u hier

 

Voorzieningen in de buurt

In Lent heeft u bijna alles binnen handbereik. Er zijn verschillende winkels, basisscholen (waarvan één zelfs in de Stelt-Zuid) en sportverenigingen. Maar ook vindt u er voorzieningenhart De Ster. Er zijn al verschillende medische voorzieningen aanwezig zoals huisarts en fysiotherapie. Een groot aantal eerstelijns zorgaanbieders heeft zich gevestigd in Thermion, midden in de wijk Laauwik. En het CWZ heeft een uitgebreide polikliniek in de Waalsprong. Deze is gevestigd in Oosterhout.

 

Voor wie van wonen aan het groen en water houdt, is Lent minstens zo aantrekkelijk. Zoals de naam al zegt grenst Lent aan de Lentse Plas, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is op het strand. Of wandelt u toch liever een ronde? Een overzicht van alle voorzieningen vindt u op de voorzieningenkaart

 

Bereikbaarheid

Lent is met zowel auto, fiets als openbaar vervoer goed te bereiken. Met NS-station Nijmegen-Lent, de Waalbrug, de Snelbinder, de Oversteek, een groot aantal bushaltes en de Prins Mauritssingel (met aansluitingen op de snelwegen A325 en A15) letterlijk om de hoek, is Lent vanuit zowel de stad als vanaf de noordkant prima bereikbaar.

 

Meer weten over de Stelt-Zuid? Bekijk de projectwebsite

 

woning talisoverzicht bouw

 

 

 

Locatie:

 

 


Grotere kaart bekijken

 

 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 
 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media