LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije kavels Vossenpelssestraat

Op drie verschillende plekken aan de Vossenpelssestraat komen vijf nieuwe kavels beschikbaar. Een overzicht van de ligging van de kavels vindt u hier. De grootte van de kavels varieert tussen ca. 898 m² en ca. 1169 m² en de prijzen starten bij € 478.100,- inclusief btw. Bijzonder aan de kavels is dat ze aan de buitenzijde (de landschapszijde) van de Vossenpelssestraat liggen en daardoor letterlijk een onderdeel van de overgang tussen de stad en land vormen. De kavels zijn uniek gelegen in het groen, met het Park Lingezegen en de rivier als uw achtertuin.

 

Ontwerpen van uw droomhuis

U krijgt bij het ontwerpen van uw woonhuis veel vrijheid in de architectuur. Op deze plek wordt geen standaardwoning verwacht, maar één die specifiek voor u en voor de locatie is ontworpen. De individualiteit van elke woning is het vertrekpunt Om uw woning te laten aansluiten bij de nieuwe bebouwing in de omgeving zijn hiervoor een aantal spelregels en randvoorwaarden opgesteld. 

 

Projectinformatie

De Vossenpelssestraat is een historische route tussen Lent en Bemmel en de naamgever en structuurdrager van de woonwijken Vossenpels Noord en Zuid. De sfeer in deze hoek van de Waalsprong bestaat uit de combinatie van de nieuwbouw van Vossenpels Zuid (Plantjevlag), de kleinschalige lintbebouwing van de Vossenpelssestraat, het voormalige Vitens pompstation en Fort Boven Lent enerzijds, versus de bepalende en structurerende landschappelijke elementen in de vorm van de Waaldijk met uiterwaarden, de Kolk van Elferen met het Sprokkelbos en Park Lingezegen.

 

Voorzieningen binnen handbereik

Lent kent veel verschillende voorzieningen, waar u als bewoner gebruik van kunt maken. Ze liggen allemaal binnen handbereik. Ook in de directe omgeving van de Vossenpelssestraat zijn verschillende nuttige en leuke plekjes te bezoeken. Zo kunt u heerlijk lunchen en dineren bij verschillende horecagelegenheden in de buurt. In de zomer kunt u genieten aan één van de Waalstrandjes in de uiterwaarden, of bij het bruisende Sprok Strand. Daarnaast liggen de kavels aan de rand van Park Lingezegen, waar vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden zijn. 

 

Er zijn verschillende scholen in de omgeving waaronder een middelbare school en het Citadel College met vmbo- en havo/vwo locatie. Winkels en horeca vindt u verspreid over de Waalsprong. Boodschappen kunt u eenvoudig doen bij de Jan Linders in Lent. Maar ook komen er een Albert Heijn en een Aldi in Hof van Holland, naast tal van andere winkels en voorzieningen. Een tijdelijke Aldi in Hof van Holland, vooruitlopend op de definitieve winkellocatie, is in het najaar van 2020 al geopend. Een totaal overzicht van alle voorzieningen in de Waalsprong vindt u hier. Het stadscentrum van Nijmegen ligt eveneens op een steenworp afstand van deze prachtig gelegen kavels. 

 

Start verkoop op 26 april
De verkoop van de vrije kavels is gestart op 26 april. Op de website Kavels & Vastgoed ziet u de actuele beschikbaarheid. 

 

Informatie

Wilt u meer weten over mogelijkheden? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen, gevestigd in het Waalsprong Informatiecentrum. 

 

Downloads

 

 

 

Laatste nieuws

Verkoop vrije kavels Vossenpelssestraat is...
Maandag 26 April 2021 | reacties 0
Verkoop vrije kavels Vossenpelssestraat is gestart! De verkoop van de vijf vrije kavels aan de Vossenpelssestraat is gestart. Het gaat hier om ruime... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media