LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije kavels Bekkersland

Referentiebeeld BekkerslandDe kavel

Aan Bekkersland zijn twee royale bouwkavels beschikbaar voor twee vrijstaande woningen. De kavels zijn uniek van vorm: rustig gelegen aan het doodlopende straatje Bekkersland, ontsloten via een mandelig erf en direct grenzend aan de boomgaard. Het plangebied aan Bekkersland maakt onderdeel uit van Vossenpels Zuid waar gebouwd is en gebouwd wordt volgens het concept ‘Plant je Vlag’. Op deze plek krijg je de kans om je woning grotendeels naar eigen ideeën vorm te geven, precies zoals jij dat wilt. In bijgaand kavelpaspoort vind je informatie over de plek, de kavels en de spelregels waaraan je bouwplan moet voldoen.

 

Kavelprijs en afmeting

De kavelprijs van kavel 1 is vastgesteld op € 315.000,-- incl. Btw. De grootte van de kavel is 565 m2. De kavelprijs van kavel 2 is vastgesteld op € 325.000,-- incl. Btw. De grootte van de kavel is 571 m2. De vierkante meters van het mandelige erf zijn reeds verrekend in de kavelprijzen.

 

Inschrijven

Je kunt aangeven interesse te hebben in deze bouwkavel door het inschrijfformulier dat je op deze pagina als download aantreft ingevuld in te dienen. De inschrijvingsperiode sluit op 14 december om 17.00 uur en is bedoeld om het aantal belangstellenden voor de kavels te peilen.

 

Loting en toewijzing

Indien er meerdere belangstellenden hebben ingeschreven, zal de gemeente Nijmegen notaris M.J.J. de Wit van Hekkelman Notarissen opdracht geven de loting in de week van 17 december te verrichten. Alle inschrijvers worden via e-mail op de hoogte gebracht van de akte van loting. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Nummer 1 krijgt de kavel toegewezen en een optieovereenkomst aangeboden. Om in aanmerking te komen voor de loting, volg je de exacte inschrijfvoorwaarden zoals opgenomen in de inschrijfprocedure (zie download).

 

Informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen of kijk op www.waalsprong.nl/zelfbouw

 

 

Downloads

 

Kavelpaspoort

Inschrijfprocedure

Inschrijfformulier

 

Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden.

Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media