LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Vrije kavel Visveldsestraat

 

De kavel

Op het allerlaatste stukje onbebouwde grond aan de Visveldsestraat is ruimte voor 1 vrijstaande woning. De Visveldsestraat is ingericht als fietsstraat en onderdeel van het RijnWaalpad. De auto is hier te gast.

De bouwkavel is gelegen op een hoekje: noordelijk van de kavel ligt een voetgangersdoorsteek tussen de Visveldsestraat en de Alicantestraat. Dit geeft bijzondere mogelijkheden voor het ontwerp. Daarbij kan uitgegaan worden van een eigentijdse of meer traditionele architectuur.

 

Kavelprijs en afmeting

De kavelprijs is vastgesteld op € 185.000,-- incl. Btw. De grootte van de kavel is 340 m2.

 

Inschrijven

Je kunt aangeven interesse te hebben in deze bouwkavel door het inschrijfformulier dat je op deze pagina als download aantreft ingevuld in te dienen. De inschrijvingsperiode sluit op 14 december om 17.00 uur en is bedoeld om het aantal belangstellenden voor de kavels te peilen.

 

Loting en toewijzing

Indien er meerdere belangstellenden hebben ingeschreven, zal de gemeente Nijmegen notaris M.J.J. de Wit van Hekkelman Notarissen opdracht geven de loting in de week van 17 december te verrichten. Alle inschrijvers worden via e-mail op de hoogte gebracht van de akte van loting. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Nummer 1 krijgt de kavel toegewezen en een optieovereenkomst aangeboden. Om in aanmerking te komen voor de loting, volg je de exacte inschrijfvoorwaarden zoals opgenomen in de inschrijfprocedure (zie download).

 

 

Informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Kavelwinkel Nijmegen of kijk op www.waalsprong.nl/zelfbouw

 

Downloads

 

Kavelpaspoort

Inschrijfprocedure

Inschrijfformulier

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media