LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden

De Steltse Dijkgaarden is een project van BPD in het gebied de Stelt-Zuid. Samen met andere partijen realiseert BPD tussen het oude dorp Lent en de Waal een bijzondere woonbuurt: de Stelt-Zuid. Wonen in Steltse Dijkgaarden betekent puur en fris wonen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, uitstekende isolatie en zonnepanelen. Een duurzaam én bewust huis, waar je nu en in de toekomst comfortabel kunt wonen. Daarnaast biedt nieuwbouw je alle ruimte om je eigen woonwensen te realiseren.  

 

De boomgaardwoningen

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 19 boomgaardwoningen. De boomgaardwoningen zijn, zoals de naam al zegt, aan de boomgaard gelegen. Dit is een plek om te ontmoeten en samen te zijn. Er komen aan de boomgaard 10 hoekwoningen en 9 tussenwoningen.

 

De dijkwoningen

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 12 dijkwoningen. De woningen hebben uitzicht over de groen beboste stuwwal, Spiegelwaal, Waal en de Nijmeegse binnenstad. Vanaf de tuin loop je zo richting de Waal. Er komen aan de dijk 4 hoekwoningen en 8 tussenwoningen.

 

Meer informatie over het gebied de Stelt-Zuid kan je vinden op deze website.

 

Wil je meer weten over het project Steltse Dijkgaarden? Kijk dan op de website van BPD.

 

Steltse Dijkgaarden boomgaard steltse dijkgaarden dijk2

 

Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden.

Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media