LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zesjarige op grote hoogte

Woensdag 23 Juli 2014 | reacties 0
portaal-wm170714ballonvaartfoto-william-moore

Vorige week beleefde zesjarige Bodhi van Eck uit de Waalsprong het avontuur van zijn leven. In een levensgrote luchtballon zweefde hij over een zomers Nijmegen. Bodhi vond het best spannend, maar gelukkig ging zijn grote broer Dusty samen met hem de lucht in. Ze waren allebei erg onder de indruk van hun stad vanaf grote hoogte.

 

Bodhi won de ballonvaart met een wedstrijd tijdens de opening van de nieuwbouw aan de Frankrijkstraat 141 en buurtstation  “De Lentse Poort”. Hij stuurde toen een feestballon de lucht in, die uiteindelijk wel 116.9 kilometer naar Belgie reisde! Daarmee was Bodhi de onbetwiste winnaar.

 

Portaal bouwde aan de Frankrijkstraat 68 appartementen met allerhande voorzieningen op de begane grond. Bovenop deze voorzieningen bevinden zich 68 nieuwe woningen om een ruime binnenplaats. Daarvan zijn de 17 woningen voor cliënten van zorgorganisatie Zozijn. Met de voorzieningen en woningen draagt Portaal bij aan het wonen in Waalsprong en aan een prettig leefklimaat.

 

Buurtstation “De Lentse Poort” is een ontmoetingsplek in NijmegenNoord voor zorg en welzijn. Vanuit deze plek werken RIBW Nijmegen en Rivierenland, Pluryn, Tandem welzijnsorganisatie Nijmegen, NIM Maatschappelijk Werk, de Driestroom, Dichterbij, Swon het seniorennetwerk, ZZG zorggroep, Stichting Zorgcentra Betuweland, MEE Gelderse Poort en de gebiedsbeheerder van Portaal. Het is de bedoeling dat dit buurtstation een servicepunt wordt voor en hopelijk ook door buurtbewoners.

 

Bron: persbericht Portaal, juli 2014.

Foto: William Moore

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media