LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zandtransporten over Griftdijk

Maandag 5 Maart 2012 | reacties 0

Op 5 en 6 maart vinden er zandtransporten plaats over de ovatonde, Keizer Hendrik VI singel en de Griftdijk. Het zand komt vanaf de werkzaamheden aan De Waaijer en is nodig voor de bouw van de nieuwe brandweerkazerne aan de Spoortstraat. Er zal zorgvuldig met de verkeersveiligheid worden omgegaan.

 

Het verkeer gaat over de Griftdijk, omdat het om zand voor een project in hetzelfde gebied gaat. Het overgrote deel van het zand uit de Waaijer wordt via de Waal vervoerd. Daarvoor is een werkweg aangelegd vanaf de scheidingsinstallatie naar de uiterwaarden en vandaar naar een tijdelijke haven aan de Waal. Wel moet het bouwverkeer de Griftdijk oversteken, maar dat wordt met verkeerslichten in goede banen geleidt.

 

Voor vragen en klachten over de werkzaamheden met betrekking tot De Waaijer kunt u mailen naar de aannemer MNO: service.landschapszone@mno.nl.

 

Bron: gemeente Nijmegen

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media