LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Woningen Steltse Hof op 10 juni in verkoop

Donderdag 9 Juni 2016 | reacties 4
foto-3

Ontwikkelaars BPD en Trebbe hebben in De Stelt een aantrekkelijk woonplan ontworpen, dat op 10 juni aanstaande in verkoop gaat. Project ‘De Steltse Hof’ telt in totaal 13 woningen. En zoals de naam al doet vermoeden, liggen de woningen in een intiem hofje.

 

Er komen 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen maar ook hoek- en tussenwoningen. Het woningaanbod is weliswaar bescheiden maar wel heel divers. Vrij-op-naam-prijzen variëren vanaf € 275.000 voor een tussenwoning tot € 555.000 voor de vrijstaande woning in het plan. In De Steltse Hof wordt wonen aan de Waal werkelijkheid.

 

Globale planning

De planning voor De Steltse Hof is nog niet precies bekend, maar de ontwikkelaars geven alvast een globaal beeld van het tijdsbestek van voorbereiden, verkopen en bouwen.

  • 10 juni 2016: Start verkoop 
  • eind 2016: Start bouw 
  • medio 2017: Verhuizen en wonen in De Steltse Hof!

De Stelt

Dit bouwplan wordt gerealiseerd in de kleinschalige woonbuurt de Stelt. Hier proef je de smaken van stad, dorp en rivier allemaal op één locatie. Met de Waal, de nieuwe Spiegelwaal, de dijken en de boten geniet je optimaal van wat het rivierlandschap te bieden heeft. Je woont er in de gezellige sfeer van het oude dorp Lent. De historische binnenstad van Nijmegen lonkt aan de overzijde. Wat meer kan deze plek je nog bieden?

 

Start verkoop op 10 juni

Vanaf vrijdag 10 juni is alle informatie over de woningen op de projectsite www.nieuwbouw-steltsehof.nl beschikbaar. U kunt dan de brochure, de prijslijst en alle informatie downloaden. Inschrijving voor een woning is mogelijk tot 20 juni aanstaande. 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over De Steltse Hof? Neem dan contact op met de betrokken makelaars, Hans Janssen Garantiemakelaars (telefoon 024 324 4244) of Hestia Makelaars en Taxateurs (telefoon 024 360 4555).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Lentenaar (zondag 12 juni 2016)

Demagogie van BPD en Trebbe, Een hofje refereert aan de opbouw: meestal een verzameling kleine huisjes rond een gemeenschappelijk binnenterrein of tuin. Dit project heeft geen enkel raakvlak met een hof: er is geen (semi) publieke ommuurde ruimte. Het betreft hier slechts kleine private tuinen. In dit geval wordt de naam hof als marketing instrument ingezet. Helaas is dit het zoveelste uitmelk project in Nijmegen Noord zonder ruimtelijke kwaliteit. Zolang de burger hier nog intrapt zal de gemeente de hoge grondprijzen blijven hanteren. Trebbe kan dan lekker Fc Twente blijven spekken.

Redactie Waalsprong (maandag 13 juni 2016)

@Lentenaar, jammer dat het project u niet kan bekoren. Het Ruimtelijke Kwaliteitsteam Waalsprong, dat in opdracht van de gemeente Nijmegen de plannen op 'welstand' beoordeelt, was lovend over het ontwerp. Smaken verschillen. Gelukkig heeft de Waalsprong voor iedere smaak iets te bieden.

@Redactie (maandag 13 juni 2016)

Ik heb de stukken bekeken, en vraag me net als Lentenaar toch af waar dan dat hofje ligt waarover gesproken wordt? Ik zie alleen een serie huizen in een klassiek blok patroon met de tuinen grenzend aan elkaar aan de achterzijde. Een hofje heb ik niet kunnen ontdekken. Dit staat los van smaak, maar is een definitie. De huizen worden verkocht met de belofte dat ze aan een hofje liggen, maar dit hofje is er niet. Dat is op z'n minst misleidend te noemen. Los daarvan spreekt het ontwerp van de huizen me best aan en is het perceel van de vrijstaande woning best ruim. Of in elk geval zodanig ingedeeld (met het huis op de rand tegen de tuinen van de buren geplaatst) dat het ruim oogt. Met name voor Waalsprongbegrippen. De prijs is er dan ook wel weer meteen naar helaas.

Redactie Waalsprong (donderdag 16 juni 2016)

Beste reageerder op 13 juni, Toegegeven, van een traditioneel hofje is hier wellicht geen sprake. Gelukkig is de naam (die door de ontwikkelaar gekozen is om het te vermarkten) niet de enige informatie waarop een koper zijn keuze baseert. Zij laten zich - net zoals u zelf dat aangeeft - eerder verleiden door de architectuur, de ligging tussen dorp en rivier, met de stad zeer dichtbij, en het formaat van de kavelmaten! De koper op de woningmarkt zal uiteindelijk bepalen of de goede keuzes zijn gemaakt mbt planontwerp, vormgeving van de woningen én de prijs die zij daarvoor vragen. Gelukkig blijkt uit het aantal inschrijvingen dat de belangstelling groot is voor dit plan!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media