LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Winter Wonder Lent is back

Donderdag 4 December 2014 | reacties 0
2014

Op 11 december zal Winter Wonder Lent 2.0 plaatsvinden bij dierenpark de Kleine Kern in oud Lent. Overdag worden er activiteiten georganiseerd voor 240 basisschoolkinderen. Vanaf 15.00 uur zijn alle bewoners van Lent en omgeving welkom bij het dierenpark aan de Lentse Schoolstraat.

 

Verschillende activiteiten in een gezellige kerstsfeer met als hoogtepunt de schaatsbaan voor jong en oud gaan vast zorgen voor een onvergetelijke avond.

Winter Wonder Lent vindt voor de tweede keer plaats bij dierenpark ‘De Kleine Kern’ in het oude gedeelte van Lent. Het is de bedoeling de naamsbekendheid van het dierenpark te vergroten.

 

School
Overdag zijn er 240 leerlingen van basisschool ‘Het Talent’ uit Lent aanwezig. Zij doen mee aan minimaal vijf verschillende activiteiten. Van een dierenarts tot een dansles, alles zal aanwezig zijn om er een leuke dag van te maken voor de kinderen.

 

Schaatsbaan
Vanaf 15:00 uur is iedereen uit Lent en omgeving welkom om een kijkje te komen nemen. Er is een live band aanwezig om de avond sfeervol te maken. Ook zijn er kerstkraampjes, kunnen de kinderen een ritje maken op één van de paarden van het dierenpark en zijn er levende standbeelden. Als klap op de vuurpijl staat er op het dorpsplein een schaatsbaan zodat iedereen de kans krijgt om een rondje op het ijs te maken.


Opbrengst voor Dierenpark
Het dierenpark wordt onderhouden door vrijwilligers. Ze doen er alles aan om de bewoners van Lent de kans te geven om het dierenpark te blijven bezoeken. Doordat de financiële steun vanuit de overheid steeds minder wordt, heeft het dierenpark het zwaar. Met de opbrengst van Winter Wonder Lent 2.0 kan het dierenparkje hopelijk nog lang blijven bestaan.

 

Studenten
Zes studenten van diverse opleidingen in Nederland volgen voor een half jaar de Minor Evenementenmanagement aan de HAN in Nijmegen. Zij vormen een projectteam dat fulltime aan de slag is om een evenement te organiseren. Zo zijn er studenten van de opleiding commerciële economie, sport (management/gezondheid) en culturele en maatschappelijke vorming. Zij hebben er voor gekozen om het evenement Winter Wonder Lent 2.0 te organiseren voor dierenpark de Kleine Kern in Lent.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media