LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Wijkplan over verbeteringen in de wijk: praat u mee?

Vrijdag 11 September 2015 | reacties 0

De gemeente Nijmegen wil zorgen voor een aangename leefomgeving voor wie er woont en werkt. Elke vier tot zes jaar maakt de gemeente Nijmegen een plan voor de wijk. In het wijkplan staan de plannen en acties voor vernieuwingen en verbeteringen in uw wijk. U kent de wijk beter dan wij en de gemeente wil dan ook graag samen met u en andere professionals één wijkplan maken. Het gaat in dit nieuwe wijkplan niet alleen over  de openbare ruimte maar ook over het verkeer, parkeren, ontmoetingen in de wijk of een plek voor jongeren en ouderen.

 

Voor het gebied Lent & Ressen nodigt de gemeente u uit om actief mee te denken. U kunt dat doen door mee te doen aan de traditionele fietsschouw op 17 september. Inmiddels is ook een online community gestart voor de wijk Lent & Ressen, genaamd VijftigVijftig. Deelnemers uit deze discussie zijn ook van harte uitgenodigd om tijdens de fietsschouw mee te gaan. Op 15 oktober wordt afgesloten met een bijeenkomst in voorzieningenhart De Ster. De afdeling Wijkmanagement en – beheer waardeert uw bijdrage en betrokkenheid.

 

Wijkschouw op 17 september: samen met u op de fiets

Tijdens de wijkschouw gaan we samen met u op de fiets door de wijk en noteren we ter plekke uw opmerkingen en wensen. De fietsschouw vindt plaats op donderdag 17 september 2015, van 16.00 – 18.00 uur. Verzamelen bij de hoofdingang van Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b, Lent.

Kleine gebreken zoals een kapotte straatlantaarn of klachten over het onderhoud kunt u melden aan de Bel&Herstellijn, Dat kan via de Bel&Herstel-App, via www.nijmegen.nl of via tel. 14024.

 

Afsluitende bijeenkomst op 15 oktober

Ter afronding is er een laatste bijeenkomst waarin wij de resultaten van de online discussie en de fietsschouw bespreken. Op deze avond is iedereen welkom, dus ook als u niet heeft meegedaan aan de schouw of aan Vijftigvijftig. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 oktober 2015, van 19.30 – 21.30 uur, in Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b, Nijmegen, grote zaal.

 

Aanmelden

Meldt u zich voor de wijkschouw en/of de afsluitende bijeenkomst s.v.p. aan door een e-mail te sturen naar wijkbeheer@nijmegen.nl of via telefoonnummer (024) 329 80 68. 

 

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen of heeft u wensen en ideeën, neemt u dan contact op via e-mail met wijkbeheer@nijmegen.nl of via telefoonnummer (024) 329 80 68.  Ook voor vragen over VijftigVijftig kunt u een mail sturen naar wijkbeheer@nijmegen.nl.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media