LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden Prins Mauritssingel: afsluitingen in april

Dinsdag 31 Maart 2015 | reacties 0
schets-fietstunnel

De aanleg van de fietstunnel in het verlengde van de Laauwikstraat in Lent heeft in april consequenties voor doorgaand verkeer tussen Arnhem en Nijmegen.  Op zaterdagnacht 11 april en zondag 12 april is de Prins Mauritssingel afgesloten voor doorgaand verkeer tussen het splitsingpunt bij station Nijmegen-Lent en het Keizer Traianusplein. Ook in de nacht van 20 en 21 april een een afsluiting gepland.

 

In de nacht van 11 en 12 april wordt de bypass voor het verkeer op de Prins Mauritssingel ter hoogte van de Laauwikstraat aangelegd. Een bypass is een tijdelijke weg langs de Prins Mauritssingel, die doorgaand verkeer om het werkterrein leidt. Deze bypass is nodig om de tunnelelementen van de fietstunnel te kunnen plaatsen.  Tijdens de werkzaamheden is de Prins Mauritssingel voor doorgaand verkeer afgesloten. Voor lokaal verkeer, openbaar vervoer en hulpdiensten worden speciale maatregelen getroffen. Omwonenden zijn over de afsluitingen en de werkzaamheden door middel van een brief geïnformeerd.

 

Details afsluiting
Voor de aanleg van de bypass wordt de Prins Mauritssingel afgesloten op de volgende momenten:

  • Zaterdag 11 april van 19:00 uur tot zondagochtend 12 april 10:00 uur in beide richtingen;
  • Zondagochtend 12 april van 10:00 uur tot zondagavond 12 april 19:00 uur alleen stadinwaarts;
  • Zondagavond 12 april van 19:00 uur tot maandagochtend 13 april 06:00 uur in beide richtingen

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de S100 (De Oversteek). Op maandag 13 april om 06:00 uur wordt de Prins Mauritssingel in beide richtingen weer open gesteld voor alle verkeer.


Voor het verwijderen van de bypass is het noodzakelijk dat de Prins Mauritssingel 2 avonden/nachten wordt afgesloten. Dit gebeurt op de volgende momenten:

  • Maandag 20 april van 21:00 uur tot dinsdagochtend 06:00 uur in beide richtingen; 
  • Dinsdag 21 april van 21:00 uur tot woensdag 06:00 uur in beide richtingen.

Werkzaamheden Laauwikstraat

Op 7 april starten werkzaamheden aan de Laauwikstraat in het kader van de aanleg van de fietstunnel die een verbinding vormt tussen Lent en Lent-West. Het riool wordt vernieuwd in het deel tussen de Prins Mauritssingel en de Lentse Schoolstraat. Ook de openbare ruimte wordt heringericht. De werkzaamheden hiervoor zijn naar verwachting medio mei gereed.

 

Klik op de afbeelding van de nieuwsbrief om de hele nieuwsbrief te downloaden. Daar treft u tevens contactgegevens aan in het geval u vragen heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media