LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden Griftdijk

Maandag 20 Februari 2012 | reacties 1
werk20aan20de20weg

Aan de Griftdijk in Nijmegen-Oosterhout wordt een kleinschalig bedrijventerrein aangelegd. De werkzaamheden duren van 27 februari tot eind maart. Gedurende de eerste vier dagen zal er één rijbaan beschikbaar zijn. Fietsers in beide richtingen worden over het oostelijke fietspad geleid.

 

De werkzaamheden bestaan uit het bouwrijp maken van een perceel tussen de Groenestraat en de Stationsstraat en het aanleggen van twee inritten. De op het terrein aanwezige crossbaan blijft zo lang mogelijk gehandhaafd. De uitvoering van het werk start in de week van 27 februari en zal ongeveer vier weken in beslag nemen. Naar verwachting is het project eind maart 2012 afgerond.

 

Bereikbaarheid
Het doorgaand verkeer kan normaal gebruik blijven maken van de Griftdijk. Ter hoogte van de werkzaamheden wordt, in verband met het opbreken van een strook asfalt, één rijbaan van de Griftdijk gedurende 4 dagen (van 28 februari t/m 2 maart 2012) gedeeltelijk afgezet. Om overlast voor het verkeer en lange wachtrijen zo veel mogelijk te voorkomen worden verkeersregelaars ingezet om de verkeersstromen ordelijk te laten verlopen. Voor fietsers geldt dat zij tijdens de gehele uitvoeringsperiode worden omgeleid naar het fietspad aan de overzijde van de weg. Tussen de twee rotondes rijden fietsers dan over het oostelijke fietspad in beide richtingen.

 

Meer informatie
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de informatiebalie van de gemeente, telefoonnummer 14024 of e-mailadres informatiebalie@nijmegen.nl .

 

Mocht het vanwege de weersomstandigheden niet mogelijk zijn met de uitvoering van het werk te kunnen starten, dan worden de werkzaamheden naar een later tijdstip doorgeschoven.

 

Bron: gemeente Nijmegen

« Terug naar het overzicht

Reacties

winterink (dinsdag 21 februari 2012)

Geachte mw/heer, Graag wil ik informatie betreft huur woningen, graag locatie huur prijs vanaf? Waar kan ik terecht om in aanmerking te komen voor op dit moment een huurwoning in de Waalsprong. In afwachting , met vriendelijke groet. A.Winterink M: o6 -41247803

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media