LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Werkzaamheden Frankrijkstraat leidt tot omleidingen

Dinsdag 24 September 2013 | reacties 0

Vanaf 30 september starten grootschalige werkzaamheden in de Frankrijkstraat in de nabijheid van het appartementencomplex met supermarkt. Daar wordt gestart met de definitieve inrichting van de weg en de rotonde. Het werk wordt gecombineerd met aanleg van ondergrondse voorzieningen. De werkzaamheden houden diverse afsluitingen van wegen in en kunnen voor u enige overlast veroorzaken. In dit bericht geven wij inzicht in wat er gaat gebeuren en wat u kunt verwachten.

 

De werkzaamheden

 1. Vanaf 30 september start Nuon Warmte met het vervangen / de aanleg van een leidingentracé in de Frankrijkstraat: het gedeelte tussen Notenlaantje en het appartementencomplex / supermarkt.

  o Het verkeer naar de Groot-Brittanniëstraat in Visveld wordt met borden omgeleid via de Vrouwe Udasingel en Het Buske.
   
 2. Vanaf 7 oktober legt Nuon Warmte een leidingentracé aan onder de rotonde Vrouwe Udasingel / Frankrijkstraat. Vanaf die week wordt ook de omgeving van het appartementencomplex/supermarkt definitief ingericht (woonrijp maken). Daarvoor worden parkeerplaatsen aangelegd, de stoepen en straten ingericht, straatverlichting aangebracht. 

  o Verkeer op de Vrouwe Udasingel in de richting van oost naar west wordt via stelconplaten recht over de rotonde geleid om het werk te kunnen passeren.
  o Verkeer op de Vrouwe Udasingel in de richting west naar oost kan de rotonde op gebruikelijke wijze passeren.
  o De Frankrijkstraat blijft afgesloten.
  Verkeer wordt omgeleid met borden:
  - naar Visveld via de bij 1 beschreven route.
  - Bestemmingsverkeer van en naar Laauwik kan gebruik maken van de bouwweg ten noorden van de wijk, bereikbaar vanaf de Prins Mauritssingel. Deze bouwweg is normaal afgesloten voor bestemmingsverkeer, maar wordt tijdelijk opengesteld om Laauwik en Thermion goed bereikbaar te houden. Via deze route kunt u zowel de wijk in als uit.
  - Bewoners uit Laauwik (ten noorden van de Vrouwe Udasingel) kunnen tevens de wijk verlaten via een tijdelijke doorsteek die wordt aangelegd in de berm tussen de Vrouwe Udasingel en de Edith Piafstraat (eenrichtingsverkeer: alleen de wijk uit, richting Prins Mauritssingel).
   
 3. Vanaf 21 oktober wordt het noordelijk deel van de Spanjestraat ingericht: hier wordt een tussenlaag asfalt aangebracht (de toplaag volgt later), straatverlichting, etc. Hiervoor wordt dit deel afgesloten.

  o Verkeer uit de wijk Lentseveld wordt omgeleid met borden via de Castiliëstraat en Avilastraat. Via een tijdelijke oversteek door de berm bereikt u de Prins Mauritssingel: u kunt dan zowel links- als rechtsaf.
   
 4. In week 43 (21-25 oktober) wordt de volledige rotonde op de Vrouwe Udasingel geasfalteerd. Verkeer op de Vrouwe Udasingel wordt met borden omgeleid door de wijk, ook weer met behulp van tijdelijke doorsteken van de Vrouwe Udasingel.

De werkzaamheden in alle genoemde delen worden afgerond met het leggen van asfalt. Als de weersomstandigheden dat toelaten, gebeurt dat in week 43 (21-25 oktober). Na de asfaltering en het aanbrengen van belijning worden de wegdelen weer opengesteld voor verkeer.

 

Fietsers en voetgangers
Let op: ook fietsers kunnen het werk niet passeren. Fietsers worden vanaf de verschillende punten van het werk omgeleid. Ook voetgangers ondervinden hinder of hebben tijdens de werkzaamheden geen doorgang, dit omdat tijdelijke voetpaden worden verwijderd om de definitieve te kunnen aanleggen.

 

Hinder
Uiteraard proberen wij en de aannemer de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken. Wij zijn ons er echter van bewust dat enig ongemak en hinder voor u niet te vermijden zal zijn. Wij hopen op uw begrip. Mochten de werkzaamheden voor u leiden tot problemen of onvoorzien ernstig ongemak, neemt u dan contact met op met Anneke Overmars van GEM Waalsprong, telefoonnummer 024 3030 231 (maandag tot en met donderdag) of per e-mail a.overmars@gemwaalsprong.nl.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media