LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Vertraging bij werkzaamheden Italiëstraat – Griftdijk Noord

Vrijdag 3 Juni 2022 | reacties 0
werkzaamheden-italiestraat-griftdijk-noordextra

De werkzaamheden Italiëstraat- Griftdijk Noord lopen uit. Dit komt doordat het opsporen van onontplofte oorlogsresten wat langer duurt dan gepland.

 

Op dit moment wordt gewerkt op de Griftdijk Noord ter hoogte van het kruispunt met de Italiëstraat. Er worden kabels en leidingen gelegd en er wordt voorbereidingen gedaan voor de rotonde, die dit najaar aangelegd wordt.

 

Onontplofte oorlogszaken

Tijdens de werkzaamheden worden – net als op andere plekken in de Waalsprong – ook 

niet-gesprongen explosieven die achter zijn gebleven na WOII opgeruimd. Het werk daarvoor gaat helaas langer duren dan gepland. Voor ieders veiligheid is het belangrijk om dit onderzoek te doen vóórdat de andere werkzaamheden verder gaan.

 

extra vertraging

Twee weken vertraging

Verwachting is dat de werkzaamheden ongeveer twee weken vertraging oplopen. Dat betekent dat de werkzaamheden naar verwachting tot midden juni gaan duren. We begrijpen dat de vertraging voor extra overlast zorgt, maar we hopen op uw begrip voor de situatie. Zodra we meer weten zullen we dat berichten.

 

Gevolgen voor verkeer

Voor de werkzaamheden is nu één rijbaan voor het verkeer afgesloten; dat blijft ook de komende twee weken zo. Er staan tijdelijke verkeerslichten om het verkeer veilig over de Griftdijk Noord te leiden. Fietsers worden door afzettingen van gemotoriseerd vervoer gescheiden. Meer weten over de werkzaamheden? Kijk dan op: Wegwerkzaamheden Italiëstraat en Griftdijk Noord

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media