LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Update bouwwerkzaamheden in de Stelt-Zuid

Donderdag 4 Juni 2020 | reacties 0
gymzaal-schets-2

De bouwwerkzaamheden van Talis in de Stelt-Zuid zijn in volle gang, en de eerste woningen worden naar verwachting nog deze zomer opgeleverd. Ook de bouw van de gymzaal en de eerste woningen van VanWonen wordt binnenkort gestart.

 

Vanaf 22 juni start aannemer Giesbers met de bouw van de gymzaal in de Stelt-Zuid; de gymzaal wordt straks onder andere gebruikt door basisschool De Verbinding, die ook in het oostelijk deel van de Stelt een plek krijgt. Vooralsnog staat de oplevering van de gymzaal in het voorjaar van 2021 op de planning. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de uitwerking van het schoolgebouw: de bouw daarvan start in dit najaar en wordt in 2021 in gebruik genomen.

 

Boomgaard en dijkwoningen

Ontwikkelaar VanWonen start eind juni met de bouw van hun 63 grondgebonden woningen van het project ‘ Lents Buiten’. Het gaat hier dan om zowel boomgaardwoningen als dijkwoningen. Een maand later start VanWonen ook met de bouw van de 41 appartementen. In een later stadium volgen de twee andere woningbouwprojecten, met eengezinswoningen in zowel boomgaard als aan de dijk. Kijk hier voor een overzicht van het actuele woningaanbod

 

Routes en veiligheid route
Het bouwverkeer vindt voor de realisatie van deze projecten via verschillende aangewezen routes zijn weg naar de bouwplaats. Bouwverkeer voor de gymzaal rijdt op de heenweg via de route Prins Mauritssingel - Vrouwe Udasingel - Turennesingel – Steltsestraat (oosten rotonde Turennesingel) naar de Stelt-Zuid.

 

Het bouwverkeer van ontwikkelaar VanWonen zal grotendeels via de Turennesingel de Stelt-Zuid bereiken, maar het kan voorkomen dat zij ook de route nemen via de Steltsestraat. Op de terugweg volgt het bouwverkeer de Turennesingel naar de Prins Mauritssingel. De route van ziet u op ingevoegde kaart (klik op de afbeelding voor een grotere weergave).

 

Het is de verwachting dat er relatief gezien een beperkte toename van bouwverkeer plaatsvindt. Daarom zet de gemeente geen extra beheersmaatregelen in. De betrokken ontwikkelaars regelen het bouwverkeer met hun aannemers. Zij zijn verzocht om de chauffeurs van hun aannemers te wijzen op alle aansluitingen en oversteekplaatsen die zich op de bouwroute bevinden en veiligheid voorop te stellen. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media