LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tweede fase 'Homerun Lent' in verkoop

Dinsdag 26 Juni 2012 | reacties 0
homerun-02-1

Na de succesvolle verkoop van de eerste serie stadswoningen gaat deze week de tweede fase in verkoop. De tweede fase bestaat uit 12 stadswoningen met prijzen vanaf € 171.425,- vrij op naam. De woningen zijn voorzien van luxe sanitair- en tegelwerk. Een hoekkeuken en openslaande tuindeuren behoren tevens tot de standaard uitrusting. De gemeente is op dit moment volop bezig de locatie bouwrijp te maken zodat na de bouwvakantie kan worden gestart met de bouw.

 

Stads wonen aan de Singel             
De woningen worden gebouwd aan de Andalusiëstraat, parallel aan de Prins Mauritssingel op steenworpafstand van het gezellige Nijmegen en liggen nabij uitvalswegen en openbaar vervoer.. Dankzij de bijzondere detaillering van de individuele gevels en het gevarieerde materiaalgebruik heeft de gevelwand een ritmiek, die herinnert aan de negentiende-eeuwse singels en uitvalswegen van Nijmegen.

 

Betaalbare luxe
Ondanks deze knipoog naar het verleden, hebben de woningen een hedendaags comfortniveau. Luxe sanitair- en tegelwerk met hangende toiletten en een hardglazen douchescherm behoren tot de standaard uitrusting. De woningen hebben minimaal 3 slaapkamers, een badkamer en een zolderkamer. Als eigenaar van één van deze woningen beschikt u over een eigen tuin om heerlijk te genieten na een dag hard werken.

 

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie over het project kunt u terecht op www.homerunlent.nl. Of neem contact op met Hans Janssen Makelaars (024 - 3244 244) of Hestia makelaars & taxateurs (024 - 3604 555).
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media