LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Toernooi Dammen aan de Waal in Lent

Dinsdag 3 Mei 2011 | reacties 0

Damwedstrijd bij opening van het Dorpsplein Van 4 t/m 7 mei is Lent opnieuw in de ban van de sport waar het dorp beroemd om is: dammen. Sportpark Vossenpels vormt het decor voor een nationaal toernooi waaraan een dertigtal knappe koppen deelnemen, van jong tot oud. Internationaal grootmeester Harm Wiersma opent het toernooi op woensdag 4 mei om 8.45 uur.

In 2010 werd de eerste editie van het toernooi Dammen aan de Waal gehouden. De tweede editie staat zeker weer garant voor gezelligheid, topprestaties en samenspel tussen jong en oud. De 32 spelers zijn ingedeeld in 4 groepen met elk 8 deelnemers.

Toernooi Dammen aan de Waal 2011 Ludieke opening
Wiersma, oud speler van Lent, 8x Nederlands kampioen en 6x wereldkampioen opent het toernooi op woensdag 4 mei in alle vroegte op ludieke wijze. Tijdens het toernooi zijn twee arbiters van de Koninklijke Nederlandse Dam Bond aanwezig om de wedstrijd in goede banen te leiden. Op zaterdag 7 mei om 16.00 uur wordt het toernooi afgesloten met een prijsuitreiking.

Op de website www.damclublent.nl zijn de speelschema’s te vinden, uitslagen, foto’s en laatste nieuws. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media