LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Thermion presenteert zich op feestje Laauwik

Dinsdag 13 Mei 2014 | reacties 0
img3946

Op zondag 18 mei aanstaande is er een feestelijke markt bij het appartementencomplex aan de Frankrijkstraat. Om de opening van het gebouw te vieren is een gezellige markt georganiseerd met ondernemers, organisaties, instellingen en actieve bewoners uit de Waalsprong. Op deze markt zal ook Thermion zich presenteren.

 

Woningbouwcorporatie Portaal heeft de afgelopen weken alle bewoners uit de omgeving uitgenodigd voor dit feestje in Laauwik: iedereen is welkom.
 

Markt
De festiviteiten zijn op zondag 18 mei. U bent van harte welkom tussen 13.00 tot 17.00 uur. Op de markt zijn verschillende ondernemers en organisaties aanwezig. Ook alle partijen die gevestigd zijn in het nabijgelegen Thermion zullen zich presenteren en maken graag met u kennis. Ze vertellen u graag meer over wat Thermion te bieden heeft in het kader van zorg, welzijn en wonen.
 

Van alles te doen
Rondom het gebouw is van alles te doen voor jong en oud: de allerkleinsten kunnen zich uitleven op een springkussen of een ritje maken op een pony. Aannemer Heijmans plaatst een grote bouwkraan, en wie wil kan van grote hoogte uitkijken over de wijk en de verre omgeving. Natuurlijk is er muziek, en van alles te eten en drinken. Daarnaast wordt de nieuwe naam van het buurtstation feestelijk onthuld.

 

Lees ook meer over de festiviteiten in dit bericht.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media