LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Te huur: Vida Hermosa!

Donderdag 17 Januari 2013 | reacties 0
trebbelaauwik

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan ‘Vida Hermosa’, een bijzonder project van 45 stijlvolle huurwoningen. Vida Hermosa bestaat uit zeven blokken, die net ten noorden van het dorp Lent liggen. Drie blokken liggen vlakbij het station aan de westzijde van Lentseveld; de vier andere blokken liggen in het oosten, bij de Visveldseweg. Dankzij de levendige bakstenen gevels met hun sprekende kleuren en de verschillende kapvormen hebben de woningen van Vida Hermosa elk een eigen karakter. Op 26 januari is de start verhuur.

 

Luxe inrichting
De woningen hebben een woonkamer met open keuken van ruim 40 m2. De keuken is voorzien van luxe ATAG-inbouwapparatuur. Via openslaande tuindeuren komt u in de achtertuin, ongeveer 10 meter diep, met berging. Op de tweede verdieping vindt u drie slaapkamers (ca. 6, 10 en 14 m2) en een ruime badkamer met tweede toilet, ligbad en separate douche. Een deel van de woningen heeft een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. Afhankelijk van de kapvorm hebben sommige woningen een topgevel of een dakkapel. Alle woningen hebben een voortuin met heg.

 

Vida Hermosa
• centrale ligging, vlakbij station Lent
• woonoppervlak van 124-138 m2
• drie of vier slaapkamers
• luxe keuken met ATAG inbouwapparatuur
• badkamer met bad en douche
• huur vanaf € 860/maand

 

Alles bij de hand
Door de nabijheid van de oude dorpskern heeft u de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik. Zo vindt u dichtbij onder andere twee (binnenkort drie) basisscholen, kinderopvang en een jongerencentrum. Het Citadelcollege, waar onderwijs van VMBO tot en met VWO+ wordt gegeven, ligt op een paar minuten fietsen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u in het centrum van Lent terecht en aan de Vrouwe Udasingel, tussen Laauwik en Lentseveld, komt een grote supermarkt. Station en uitvalswegen zijn dichtbij, en de Nijmeegse binnenstad ligt op 15 minuten fietsen.

 

Open huis in de modelwoning
Zaterdag 26 januari 2013 start de verhuur. U bent van 10 tot 12 uur van harte welkom in de modelwoning aan de Alicantestraat 10 te Lent De Alicantestraat is bereikbaar via de Visveldsestraat. Doe wel laarzen aan! U kunt ook bellen voor een afspraak.

 

Huren is voordelig
Zeker in deze tijd is huren erg aantrekkelijk. Door te huren bent u flexibel en vrij. Besluit u ergens anders naartoe te gaan, bijvoorbeeld voor uw werk, dan kunt u vrijwel direct verhuizen. Bovendien heeft u nergens omkijken naar. U hoeft geen onroerende zaak belasting (OZB) te betalen en u heeft geen onvoorziene uitgaven aan groot onderhoud of reparaties. Dit wordt voor u gedaan zonder dat u daar extra voor betaalt. Alles is geregeld en u weet elke maand waar u aan toe bent, zonder op de kwaliteit in te leveren.

 

Informatie en verhuur
Rebogroep, telefoon: 0313-490280, of neem per e-mail contact op.

Of neem contact op met Hypodomus, telefoon: 024-7113232, of per e-mail, www.huurwoninglent.nl.
 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media