LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Stadszicht Lent in De Stelt

Dinsdag 10 November 2015 | reacties 0
15289ai08vrij2kapv02

Net ten zuiden van het oude dorp Lent, tussen de bestaande bebouwing en de Waal, wordt hard gewerkt aan een nieuwe, bijzondere wijk: De Stelt. Aan de oostzijde van De Stelt, vlakbij de nieuwe geul van de Waal, ontwikkelt Trebbe Wonen samen met BPD Stadszicht Lent, een project van 57 vrijstaande, twee-onder-één-kap- en eengezinswoningen. De verkoop van deze woningen start op 14 november tijdens de Woonbeurs Waalsprong.

Door zijn kleinschaligheid past de nieuwe wijk perfect bij de gevarieerde bestaande bebouwing, die in de loop van de jaren is ontstaan. Omdat de woningen door vier verschillende architecten zijn ontworpen, hebben ze ieder hun eigen karakter. De woningen zijn royaal en compleet uitgerust met hoekkeuken en sanitair van Villeroy & Boch. Hangende toiletten, tegels tot het plafond in de badkamer en een hardglazen douchescherm zijn standaard net zo als een buitenkraan die veel gemak geeft om uw tuin te onderhouden. Door de dubbele tuindeuren met grote zijlichten krijgt u veel licht in huis. Voor individueel maatwerk worden er diverse opties aangeboden waarmee u uw woning helemaal naar eigen inzicht kunt afmaken.

 

Stadszicht Lent Stadszicht Lent


Grootte en prijs
Door toepassing van verschillende woningbreedte en -diepte is er niet alleen een divers aanbod in architectuur maar ook in woninggrootte. De gebruiksoppervlakten zijn van alle woningen bijzonder groot en variëren van 134 tot 171m². De verkoopprijzen variëren tussen de € 232.000 voor een eengezinswoning tot € 459.500 v.o.n. voor een vrijstaande woning.


Start verkoop
Aanstaande zaterdag 14 november, van 10.00 tot 14.00 uur start de verkoop van Stadszicht Lent op de woonbeurs. Daar vindt u alle info over dit bijzondere project.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media