LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Stadse Kant in De Stelt

Maandag 9 November 2015 | reacties 0
stadk20151104cam06lr

Op een prachtige locatie aan de Waal; De Stelt, wordt gestart met nieuwbouwproject Stadse kant. Ontwikkelaar AM gaat hier 53 koopwoningen bouwen. Op de woonbeurs Waalsprong op 14 november is de start verkoop.


Het aanbod van project 'De Stadse Kant' is heel gevarieerd. Niet alleen omdat u kunt kiezen uit verschillende woningtypes zoals rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één kapwoningen, vrijstaande woningen. Ook de architectuur is speels en afwisselend. Elk huis heeft wel iets wat hem aantrekkelijk maakt. Waar het ene huis wit geschilderd is, heeft het andere authentieke luiken of een Frans balkon.

 

Stadse Kant Stadse Kant


De prijzen variëren van € 226.500 tot € 479.00 v.o.n. Alle woningen zijn standaard voorzien van luxe keuken met inbouwapparatuur, inclusief sanitair en tegelwerk en vloerverwarming op de begane grond.


De Stelt
De Stelt is één van de gebieden in Lent en de Waalsprong die het dichtst bij het centrum van Nijmegen ligt. Bovendien ligt het aan de Waal en daarmee behoort het tot de toplocaties van de Waalsprong. U vindt de nieuwe wijk straks precies tussen de kern van Lent en de rivierdijk: een locatie met prachtige uitzichten over de rivier, de stad, de stuwwal en de Waalbrug.


Start verkoop
Tijdens de woonbeurs Waalsprong start de verkoop van dit project op een toplocatie. Kom een kijkje nemen en laat u informeren over de mogelijkheden. Er volgt na de Woonbeurs een inschrijftermijn en bij veel animo een loting. Kijk voor meer informatie ook op de projectsite.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media