LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start verkoop Castillo II

Donderdag 12 November 2015 | reacties 0
van-wijk-20-woningen-te-lent-camera-1-v2a

Op één van de laatste bouwkavels in de wijk Lentseveld worden 20 rij- en hoekwoningen gerealiseerd aan de Castiliëstraat en Galiciëstraat door Jan Oosterhout Ontwikkeling. Tijdens de Woonbeurs Waalsprong is de start verkoop.


De woningen van Castillo II liggen in de wijk Lentseveld, waar de omliggende bebouwing grotendeels al gerealiseerd is. Dit betekent dat je al snel in een gebouwde en afgeronde omgeving woont. De nieuwe supermarkt Jan Linders en de scholen bevinden zich op loopafstand van je toekomstige woning.
 

De woningen hebben een stedelijke voortuin, voorzien van een haag. De achtertuinen liggen op het zuiden of het westen, dit zorgt voor een goede bezonning. Er zijn twee bouwtypes, namelijk rij- en hoekwoningen.


Castillo II RijwoningenRijwoningen

Op de begane grond vind je een hal met meterkast, toilet (met wandcloset van Villeroy & Boch) en een dichte trap naar de eerste verdieping. De woonkamer met open keuken heeft standaard dubbele deuren om te genieten van de tuin als verlengstuk van de woonkamer. In de kamer is een praktische trapkast te vinden. De standaard vloerverwarming zorgt voor wooncomfort en het ontbreken van radiatoren geeft indelingsvrijheid en een maximale beleving van de tuin.


Een aantal woningen is standaard voorzien van een uitbouw van 1,20 m aan de tuinzijde.

Op de verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer aan de voorgevel. De badkamer is optioneel te vergroten, waardoor zowel een ligbad als een douche geplaatst kunnen worden. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar, waar je een ruime zolderverdieping vindt met diverse gebruiksmogelijkheden.

 

De hoekwoningen
Castillo II hoekwoningenBinnen het plan Castillo II zijn een aantal hoekwoningen beschikbaar. Ze hebben allemaal specifieke kenmerken die passen bij de situatie. Denk hierbij aan erkers, extra ramen, een uitbouw met dubbele tuindeuren of een gedraaide kap. Hierdoor krijgen de woningen een eigen karakter en veelal extra ruimte en licht.


Meer informatie
Op de Woonbeurs Waalsprong vind u meer informatie over dit complete project in Lentseveld. Kijk ook op de projectsite voor meer informatie.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media