LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Start bouw en bouwverkeer de Stelt-Zuid

Donderdag 30 Januari 2020 | reacties 0
grote-boel13

De werkzaamheden voor het bouwrijp maken in de Stelt-Zuid zijn bijna klaar. Binnenkort starten ontwikkelaars met de bouw van de eerste fase en de bouw van voorzieningen. Aanwonenden en bezoekers van het gebied gaan daar wellicht beperkt iets van merken.

 

De eerste fase bestaat uit de bouw van zo'n 190 woningen, een gymzaal en een schoolgebouw. Vanaf week 6 (3 februari) start woningcorporatie Talis met de bouw van 20 (huur)woningen. Momenteel wordt de bouwplaats ingericht. Denk hierbij aan plaatsen van bouwhekken, directie- en bouwketen, en bijvoorbeeld ook containers en opslagruimten. De bouw van de overige woningen, de gymzaal en het schoolgebouw wordt vanaf mei/juni dit jaar in fases opgestart. Verwachting is dat de eerste fase van de bouw in het derde kwartaal van 2021 is afgerond. 

 

Gefaseerd bouwen

Talis start als eerste ontwikkelaar met de woningbouw. De gemeente verwacht dat er relatief gezien een beperkte toename van bouwverkeer plaatsvindt. Daarom zijn er geen extra verkeersmaatregelen nodig. Met de overige woningen wordt later dit jaar gestart, op verschillende momenten. Er wordt verwacht dat de overlast van bouwverkeer in zijn geheel beperkt blijft.  

 

Route van het bouwverkeer

De betrokken ontwikkelaars regelen het bouwverkeer met hun aannemers. Zij zijn verzocht om de chauffeurs van hun aannemers te wijzen op alle aansluitingen en oversteekplaatsen die zich op de bouwroute bevinden en veiligheid voorop te stellen. 

 

Het bouwverkeer rijdt op de heenweg over de route Prins Mauritssingel - Vrouwe Udasingel - Turennesingel naar de Stelt-Zuid. Op de terugweg volgt het bouwverkeer de Turennesingel naar de Prins Mauritssingel. In onderstaande kaart is de bovenbeschreven route weergegeven. 

 

In onderstaande kaart zie je de bovenbeschreven route. Klik hier voor een download.

 

route bouwverkeer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

Neem dan contact op met het Wooninformatiecentrum Waalsprong

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media