LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Plek om te ravotten voor ‘Fikkie’

Dinsdag 4 Maart 2014 | reacties 1
hond

In het kader van ‘Waalsprong Tijdelijk Anders’ zijn GEM Waalsprong en gemeente in gesprek met een paar enthousiaste Lentenaren om een ravotplek voor honden te realiseren. Bij Waalsprong Tijdelijk Anders krijgen (voorlopig) ongebruikte terreinen tijdelijk een andere bestemming. Tijdens een brainstormdag met bewoners in augustus vorig jaar werd het idee geopperd om de honden in de wijk de ruimte te geven om lekker te spelen en los te lopen op een veilige, schone, omheinde plek. Inmiddels is daarvoor een locatie gevonden en worden de plannen uitgewerkt.

 

Fikkie
De speelplek voor onze trouwe viervoeters zal een plek krijgen aan de westzijde van de Eisenhowertunnel, tussen de rotonde en de studentenwoningen. Op dit moment wordt in de directe omgeving gebouwd aan de hulpwarmtecentrale.  Omdat een hondenuitlaatplek (HUP) in de Vossenpels verplaatst is, is er een omheining beschikbaar gekomen. Het hek dat voorheen de HUP bij de watersingel omheinde, zal een nieuwe bestemming krijgen bij de hondenspeeltuin ‘Fikkie’. Zo krijgt dit hek een goede, nieuwe bestemming!

 

Vrijwilligers
De Lentse initiatiefnemers krijgen de grond in gebruik maar moeten verder zelf zorgen voor inrichting en onderhoud van de hondenspeeltuin. Daarvoor zijn ze op zoek naar vrijwilligers; bijvoorbeeld om fondsen te werven of toezicht, onderhoud en ander taken. Meer weten over ‘Fikkie’ of wilt u actief meedoen als vrijwilliger?  Lees er meer over op www.hondenspeeltuinfikkie.tk en like ze op facebook. Het is de bedoeling verschillende activiteiten te organiseren, zoals workshops voor vachtverzorging, opvoeding/gedrag van uw hond. Uit te breiden met een foto sessie, nagels knippen, gebitsverzorging, puppy-uur, speeluurtje voor kleine of grote honden en nog veel meer.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Coby (dinsdag 04 maart 2014)

Superleuk! Eindelijk iets voor onze trouwe viervoeters!!!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media