LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Parkeerplaats Oosterhoutsedijk verdwijnt

Woensdag 16 April 2014 | reacties 3
parkeerplaats-snelbinder

De parkeerplaatsen aan de Oosterhoutsedijk, ter hoogte van de trap naar fietsbrug  De Snelbinder, zijn per 22 april niet meer beschikbaar vanwege het project Ruimte voor de Waal (dijkverlegging) in Lent. Inmiddels zijn er waarschuwingsborden geplaatst. De parkeerplaatsen verdwijnen definitief.


Trap
De trap naar de Snelbinder blijft toegankelijk. Deze trap wordt volgend jaar vervangen door een nieuwe en meer comfortabele trap met brede zogenaamde luie traptreden en fietsgoten aan weerszijden.

 

Foto: Rutger Hollander

« Terug naar het overzicht

Reacties

Peter (donderdag 17 april 2014)

Komt er op een andere locatie - dicht bij de snelbinder - een alternatieve parkeervoorziening?

Henkjan @ Waalsprong (woensdag 23 april 2014)

Nee, helaas

Gerben Siebenga (woensdag 23 april 2014)

Deze parkeerplaatsen moeten worden verwijderd i.h.k.v. project ruimte voor de Waal, specifiek voor het verleggen van de Oosterhoutsedijk en de aanpassing van de snelbindertrap. Binnen dit project zullen geen alternatieve parkeerplaatsen worden gerealiseerd. Wel is er de mogelijkheid om - na afronding van project Ruimte voor de Waal - te bepalen of er nog behoefte is aan parkeerplaatsen nabij de snelbinder, en of er parkeerplaatsen kunnen worden ingebed in de naastgelegen woningbouwplannen.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media