LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Park Lentseveld: open huis op 5 oktober

Donderdag 3 Oktober 2013 | reacties 0
parkzichtlentseveld

Tijdens de NVM Open Huizen-route opent Park Lentseveld haar deuren voor het publiek. U bent zaterdag 5 oktober van 11 tot 13 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Cantabriëstraat en Balearenstraat. Het project omvat zowel huur- als koopwoningen. De bouw van de woningen is reeds gestart, dus u kunt al een indruk krijgen van de ruimte en mogelijkheden die de woningen bieden.


Park Lentseveld
Rondom een toekomstig park in Lentseveld worden half vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. De architectuur is vriendelijk opgezet en door de woningen met de bijzondere gevels krijgt het geheel een statige uitstraling. De parkligging, het gevarieerde gevelbeeld en de kwaliteit van de openbare ruimte geven de wijk een vriendelijke woonsfeer. Reeds 80% van de woningen is verkocht, de bouw is al gestart. Prijzen vanaf € 189.500 v.o.n. Mogelijkheid tot gebruik maken van starterslening is aanwezig. Voor meer informatie bezoekt u de projectwebsite .

 

Huurwoningen
Binnen het project zijn 26 ruime eengezinswoningen, die in de vrije huursector worden aangeboden. Het gaat om luxe woningen met voor- en achtertuin, drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. De huurprijs bedraagt vanaf € 870 per maand. Voor meer informatie bezoekt u de projectwebsite.

 

U bent welkom op 5 oktober!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media