LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Ontwerpbestemmingsplan Stelt-Oost in procedure

Dinsdag 20 April 2021 | reacties 3
ligging-stelt-oost

Aan de zuid-oost rand van Lent wordt de nieuwe woonbuurt de Stelt-Oost ontwikkeld. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 20 april 2021 besloten het ontwerpbestemmingsplan van dit plangebied vrij te geven voor ter visie legging.

 

Het relatief kleine ontwikkelingsgebied ligt aan de Bemmelsedijk en grenst direct aan het Rivierpark. De toekomstige bewoners komen te wonen in een prachtige omgeving, met alle voorzieningen in de buurt. Volgens het ontwerpbestemmingsplan kunnen er maximaal 50 woningen gerealiseerd worden. De Stelt-Oost wordt een mix van appartementen en grondgebonden woningen waaronder dijkwoningen.

 

Informatieavond
Voor geïnteresseerden wordt er medio mei een online informatieavond georganiseerd waarin de plannen en het ontwerpbestemmingsplan voor de Stelt-Oost verder worden toegelicht. Omwonenden ontvangen binnenkort per post een uitnodiging voor deze avond. Meer informatie over de informatieavond is binnenkort te vinden op deze website.

 

Het bestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Stelt-Oost ligt van 29 april 2021 tot en met 9 juni 2021 ter visie bij de Informatiebalie in de Stadswinkel (Marïenburg 30, Nijmegen). Tijdens deze periode is het mogelijk om een zienswijze in te dienen. Door de coronamaatregelen is het Waalsprong Informatiecentrum in Hof van Holland tijdelijk gesloten en kunt u de stukken daar helaas niet inzien. Het digitale bestemmingsplan is vanaf woensdag 28 april 2021 te raadplegen op de landelijke website ruimtelijke plannen.  

 

 

Verkavelingssuggestie_Stelt Oost

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

van den Berg (woensdag 21 april 2021)

Komen hier ook sociale huurwoningen?

Rik (woensdag 21 april 2021)

Komen er ook vrijstaande woningen?

Redactie Waalsprong (woensdag 21 april 2021)

In de Stelt-Oost komt geen sociale woningbouw. Alle woningen worden projectmatig ontwikkeld, met uitzondering van de drie vrijstaande woningen langs de Steltsestraat. Deze drie kavels worden voor particuliere ontwikkeling t.z.t. op de markt worden gebracht via de Kavelwinkel Nijmegen. Inmiddels is ook een kaart toegevoegd aan het nieuwsbericht: het gaat hier om een mogelijke verkavelingssuggestie, maar het geeft wel voor 80% een goed indicatief beeld van hoe het uiteindelijk definitief wordt verkaveld.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media