LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nu in verkoop: 24 royale twee-onder-één-kapwoningen!

Donderdag 20 November 2014 | reacties 0
14314ailaauwinkeilandv02

Aan de oever van de watergang rond het Eiland van Laauwik in Lent wordt binnenkort het plan ‘De Watersingel’ gerealiseerd. Een bijzonder project dat bestaat uit 24 royale twee-onder-één-kapwoningen. De verkoop is gestart.

 

Standaard luxe
De woningen hebben drie ruime slaapkamers, waarbij de ouderslaapkamer voorzien is van een grote inloopkast. De zolderverdieping biedt bovendien ruimte voor een extra slaapkamer en/of werkkamer. Een hoekkeuken met inbouwapparatuur en sanitair van Villeroy & Boch behoren tot de luxueuze basisuitrusting van deze woningen. Daarnaast is het mogelijk om de woning verder aan te passen aan uw wensen. U kunt kiezen uit diverse opties zoals een uitbouw van de woonkamer, een dakkapel of geïsoleerde garage. Hiermee kunt u uw woning helemaal naar eigen inzicht afmaken! De woningen zijn beschikbaar vanaf € 333.500 v.o.n.

 

Wonen aan het water
Bijzonder aan het project ‘De Watersingel’ is dat alle tuinen aan het water grenzen en beschikken over een eigen vlonder. De tuinen worden volledig ingericht opgeleverd, waarbij u kunt kiezen uit drie verschillende ontwerpen. Een unieke extra!

 

Informeer bij de makelaar!
Wilt u meer informatie over dit project van Trebbe Ontwikkeling en Bouw? Neem dan contact op met één van onderstaande makelaars en vraag naar de brochure!

 

 

Hans Janssen Garantiemakelaars
Telefoon: (024) 324 42 44
E-mail: info@hansjanssen.nl
Hestia Makelaars & Taxateurs
Telefoon: (024) 360 45 55
E-mail: info@hestia.nl

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media