LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuwe horeca aanwinst voor de Waalsprong: Stroom

Donderdag 9 Augustus 2018 | reacties 0
mwf5953stroomtiny

De Waalsprong heeft er sinds juli een horeca aanwinst bij: Stroom! Het sfeervolle restaurant is gevestigd in het oude waterpompstation van Vitens aan de Vossenpelssestraat nummer 16. Je kunt er terecht voor een heerlijk kopje Cook & Boon koffie, een gezonde lunch of een uitgebreid diner. Gezellig borrelen met familie of vrienden of zelfs het organiseren van een feestje behoren ook tot de mogelijkheden.

 

De naam “Stroom” heeft een dubbele betekenis. Enerzijds heeft dit te maken met de oude bestemming van de locatie. Van 1935 tot  2004 werd het gebruikt als waterpompstation waarin het water werd opgepompt uit de grond en daarna in het pand werd gezuiverd. Stroom is echter ook de Nederlandse vertaling van “flow”: de geestestoestand waarin we geluk ervaren omdat we positief en intensief met iets bezig zijn. Stroom wil samen met haar klanten dan ook meegaan in de ‘flow’ van sfeervol eten en drinken, dichtbij de natuur.

 

Naast genieten van heerlijke gerechten kun je ook gebruik maken van de “boekenkast”. Hierin kun je snuffelen tussen leesboeken, kookboeken, prentenboeken en boeken over de natuur. Dankzij de samenwerking met boekhandel Dekker vd Vegt zijn de boeken ook te koop vanuit de winkel.

 

Stroom is in de vakantie iedere dag vanaf 10.00 uur geopend. Vanaf 20 augustus gaan ze al om 9.30 open. Ze werken zoveel mogelijk met verse en biologische producten van leveranciers uit de buurt. Stroom is uitstekend te combineren met een bezoekje aan een van de plassen, het Rivierpark, Park Lingezegen  of het speelbos “Sprokkelbos”.

 

Meer informatie is te vinden op de website van Stroom.  

 

stroom buitenkantstroom koffiestroom boekenkaststroom ramen

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media