LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Lentse Oeverspelen viert 10-jarig jubileum!

Woensdag 20 Augustus 2014 | reacties 0
folder-voorzijde

Op zondag 7 september 2014 is het zover: de tiende editie van de Lentse Oeverspelen. Op dit evenement komen jaarlijks zo’n 2.000 tot 3.000 bezoekers uit Lent en omstreken. Het gratis toegankelijke cultuurfestival op wordt dit jaar voor het eerst zonder gemeentelijke subsidie georganiseerd.


Van buikdanseres Anisha Najla tot rockband Trending Topic; lokale artiesten geven acte de présence op het open podium. Theaterliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de doorlopende voorstelling ‘Eén man, één paard, één carrousel. Jij bepaalt hoe de wereld draait’. Kijk naar de foto-expositie in de Dorpsschuur en koop een mooi kunstwerk bij een van de vele professionele en hobbykunstenaars met hun kraam op de kunstmarkt. Daarnaast kun je zelf ook actief bezig zijn met de verschillende culturele workshops, geschikt voor jong en oud. Of speel een potje beachvolleybal.
 

Op zoek naar nieuwe bronnen

Omdat de Lentse Oeverspelen niet meer gesubsidieerd wordt, is de organisatie op zoek naar nieuwe bronnen van inkomsten. Wil je zelf meehelpen? Dat kan bijvoorbeeld door een taart te bakken en deze ’s ochtends op 7 september af te leveren bij de taartenkraam op het terrein. De taarten worden verkocht in de taartenkraam en de opbrengst gaat naar de Oeverspelen.


Locatie: Oosterhoutsedijk, Veerdam en de parkeerplaats van I-Lent aan de Lentse oever van de Waal
Datum: zondag 7 september 2014
Tijd: 12.00u-18.00u
Entree: Gratis
Meer informatie: www.oeverspelen.nl

Klik hier voor de folder met het programma.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media