LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Lent is schoon!

Dinsdag 10 Mei 2011 | reacties 0
opfleruactie-3

Zaterdag 7 mei vond de tweede Opfleurdag van stichting Wij staan voor de Wijk plaats. Waar vorige keer de Kolping onder handen werd genomen, onder aanvoering van de Dar, was nu Lent aan de beurt.

Lent, onderdeel van het jongste stadsdeel van Nijmegen, stond in het middelpunt tijdens deze opfleurdag. Wethouder Jan van der Meer startte de actie en legde uit dat Lent een ontzettend schone wijk is en dat daarom de Dar samen met de stichting Wij staan voor de Wijk de buurt een pluim wil geven. Vervolgens ging de wethouder samen met ruim 100 D, E en F pupillen van voetbalclub DVOL de wijk in. Huis aan huis kregen de Lentse bewoners een bloemetje bezorgd met daarop de complimenten voor de wijze waarop de wijk schoon wordt gehouden.

Medewerkers van de Dar staken de handen uit de mouwen en hielpen mee om alle bloemen op de juiste plek te krijgen en N.E.C.-speler Rémy Amieux deelde vol enthousiasme gelijktijdig handtekeningen en bloemen uit.


Wij staan voor de Wijk is de maatschappelijke stichting van Talis, Menzis, N.E.C, Breng, Dar, ROC Nijmegen en Gemeente Nijmegen. Wij staan voor de Wijk initieert, ondersteunt en organiseert maatschappelijke projecten en activiteiten in de regio Nijmegen.


 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media