LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond Vossenpels Midden en Noord

Dinsdag 9 Januari 2018 | reacties 0
g5p1190115akleiner-en-bijgesneden

De gemeente Nijmegen maakt plannen voor de ontwikkeling van de woonbuurt Vossenpels Midden en Noord. Dit is het gebied aan de oostkant van de Waalsprong, tussen de Turennesingel, Vossenpelssestraat, het Zandsepad en Vossenpels Zuid (Plantje Vlag).

 

In juli 2017 heeft de gemeente met de bewoners die in het gebied wonen gesproken over hun aandachtspunten en ideeën over de ontwikkeling van de wijk. Daarna is het projectteam aan de slag gegaan met een ontwerp voor de hoofdstructuur van het gebied voor het zogenaamde ‘ambitiedocument’. In dit ontwerp zijn de ambities uitgewerkt voor woningen, openbare ruimte, verkeer en identiteit van de wijk.

 

Informatieavond

Op donderdag 18 januari organiseert de gemeente een informatieavond over Vossenpels midden en noord, om u te informeren over het ontwerp van de hoofdstructuur. Bewoners in het gebied hebben een uitnodiging per brief gekregen. Uiteraard is iedereen van harte welkom van 19.30 tot 21.30 uur bij het Citadel College, Griftdijk Noord 9A, Lent.

 

De bijeenkomst heeft een gezamenlijke opening met de wethouder Stedelijke ontwikkeling, Bert Velthuis, waarin het ontwerp voor de hoofdstructuur wordt toegelicht. Daarna kunt u aan aparte thematafels in gesprek uw reactie geven.

 

Na deze avond wordt het ambitiedocument afgemaakt en voorgelegd aan de gemeenteraad. 

 

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan per mail aan  f.nederveld@nijmegen.nl. Graag bij uw aanmelding aangeven met hoeveel personen u komt.

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media