LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond betaalbaar vrijstaand wonen

Donderdag 10 Mei 2012 | reacties 0
logo-plant-je-vlag

Plantjevlag opent deuren

 

Vrijstaand wonen is voor de meesten van ons niet weggelegd. Dat is althans een aanname die vrijwel iedereen doet. Dat vrijstaand wonen niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst Plantjevlag. Onder deze naam biedt ontwerpteam Vossenpels in Lent bouwkavels aan om zelf of samen te bouwen. In Vossenpels ligt het voor alle inkomensgroepen binnen handbereik, zelf een vrijstaande woning te bouwen, zelfs voor starters.

 

Ontwerpteam Vossenpels heeft plannen uitgewerkt voor een datcha, een kleine vrijstaande woning op een basiskavel vanaf 220 m2. Maatwerk heet dat. Nu zijn die drie slaapkamers welllicht nog niet nodig, maar je koopt wel de plek... en die kies je zelf! Als je extra bestedingsruimte hebt, kun je investeren in je toekomst én dus in je woning.

 

Het prijsniveau van de woning inclusief kavel ligt zo laag dat belangstellenden nog steeds in aanmerking komen voor een starterslening (maximaal €225.000) vrij op naam). Dat maakt het extra aantrekkelijk!

 

Meer weten? Meld je dan aan (voor 17.00 uur vandaag) voor de informatiebijeenkomst op 15 mei tussen 18.30-20.00 uur in restaurant Zijdewinde aan de Waaldijk 28 in Lent/Bemmel. Stuur een e-mail naar info@plantjevlag.nl

 

Meer informatie op www.plantjevlag.nl

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media