LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Huurders kiezen architect bij woningen Talis

Donderdag 29 November 2012 | reacties 0

Aan de Valenciastraat in de buurt Lentseveld in Lent realiseert Talis 24 sociale huurwoningen. De toekomstige bewoners kiezen hoe het ontwerp aan de buitenzijde eruit komt te zien.Het gaat om 20 eengezinswoningen en 4 kleinere woningen met slaapkamers en de badkamer op de begane grond. Talis maakte samen met aannemer Giesbers Wijchen en adviesbureau Croes de plattegronden. De plattegronden voldoen aan Woonkeur en zijn technisch geoptimaliseerd.

 

Entree.nu

De woningen worden deze week aangeboden via Entree. Zodra de huurders bekend zijn, worden zij uitgenodigd voor een presentatie van de architecten. Gezamenlijk mogen zij een keuze maken tussen drie ontwerpen, waarbij elk ontwerp is gemaakt door een andere architect. Talis kiest hiervoor om woningen te bouwen die aansluiten bij de wensen van de bewoners. Bovendien worden toekomstige bewoners zo vroegtijdig betrokken bij het project, de wijk en de toekomstige buurtbewoners. Het is mogelijk om huurders hier zo vroeg bij te betrekken, omdat de bouwtijd met ongeveer zes maanden vrij kort is.

 

Planning

Talis verwacht dat het ontwerp begin januari gekozen kan worden. Daarna zal de betreffende architect, samen met Giesbers en Croes, het ontwerp uitwerken tot omgevingsvergunning-aanvraag. Talis hoopt in het voorjaar te kunnen starten met de bouw en in het najaar de woningen op te leveren.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media