LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hoogste punt voor Geldershof

Maandag 12 November 2012 | reacties 0
geldershof

Donderdag 15 november viert basisschool De Geldershof een mijlpaal op weg naar hun  nieuwe schoolgebouw: het bereiken van het hoogste punt. Schoolteam, leerlingen en ouders vieren dit heuglijke feit, samen met de bouwvakkers, door het hijsen van de vlag naar de nok van het gebouw. De samenkomst vindt plaats in de toekomstige hal annex aula. Aansluitend is er voor belangstellenden gelegenheid om rond te neuzen in de nog ruwe vorm van het nieuwe gebouw.

Om 15.30 uur begint de plechtigheid met een woord van waardering van de directie voor de noeste arbeid van de bouwvakkers. De kinderen bieden hen een zelfgemaakt bedankkaartje en wat lekkers aan.

Het nieuwe gebouw gaat brede school De Geldershof huisvesten: een basisschool van 350 tot 450 leerlingen, kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Twee bakstenen vleugels zullen een omarming vormen voor het open hart van hout en glas. De bakstenen gevels krijgen een speels karakter door kleurrijke glazuurstenen, reliëf in het metselwerk en een golvende dakrand.

 

Bron: persbericht Geldershofschool

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media