LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hoogste punt voor appartementen Dalida

Maandag 5 September 2016 | reacties 0
huurappartementen-eiland-van-laauwik

Op het eiland van Laauwik wordt donderdag 8 september een feestje gevierd. Talis heeft de toekomstige bewoners van het appartementencomplex Dalida uitgenodigd, om samen te vieren dat het hoogste punt is bereikt.

 

Ook Wethouder Bert Velthuis is aanwezig op 8 september. Hij zal – samen met één van de huurders – een bouwelement op de juiste plek hijsen. En daarmee is dan het hoogste punt van het appartementencomplex aan de Dalidastraat een feit.

 

Samenwerking

Trebbe en Talis werken samen om het appartementencomplex Dalida te realiseren: Trebbe bouwt en levert de woningen kant en klaar op aan Talis, die verantwoordelijk is voor de verhuur. Zo zijn door een goede samenwerking van een private aannemer/ontwikkeaar en een corporatie maar liefst 48 éxtra sociale woningen in de Waalsprong mogelijk gemaakt. De appartementen zijn in mei al toegekend aan de huurders. En dit keer wel op een heel bijzondere plek, aan de oevers van de Lentse Plas.

 

Eiland van Laauwik

De ontwikkelingen op het eiland van Laauwik vorderen goed: de bouw is in volle gang. In januari 2017 zal het 'Dalida' worden opgeleverd aan haar bewoners. Verwachting is dat aan het eind van 2016 al het overgrote deel van de overige woningen op het eiland is opgeleverd. Als de bouw straks gereed is, is het dan ook goed wonen op het eiland. Op het eiland wordt een ruim park aangelegd, waarin nu al de oude lindenbomen een plek kregen, die vanuit het dijkteruglegging beschikbaar kwamen.

 

Dalida

Het appartementencomplex ontleent haar naam aan de straat waar het gebouwd wordt: de Dalidastraat.  Een van oorsprong Egyptische chansonniere, die op haar eenentwintigste vertrok naar Frankrijk voor een carrière als zangeres en actrice. Ze had hits als ‘Les enfants du Pirée’, ‘Paroles... paroles’ en ‘J'attendrai’.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media