LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Historische Tuinderij Lent

Dinsdag 10 April 2012 | reacties 1
lentemarkt2historischetuinderijlent

Museumweekend 14 en 15 april
Op zaterdag 14 en zondag 15 april is de Historische Tuin geopend, vanwege het museumweekend. Er zijn diverse activiteiten, zoals een eigen kaars van bijenwas  maken en met mooi weer is er een terras in de boomgaard met koffie/thee en taart..
De entree in het museumweekend is gereduceerd tot € 1,-.  
Op zaterdag is er ook een groep vlechters waar men kan kijken hoe manden en andere leuke gebruiksvoorwerpen met wilgentenen gevlochten worden. Openingstijden van 11:00 - 17:00 uur. Zie ook http://www.museumweekend.nl.  


LENTe\MARKT zaterdag 5 mei

Op zaterdag 5 mei wordt op de Historische Tuinderij ‘De Lentse Warmoezenier’ voor de 10e keer de LENTeMARKT gehouden. Net als voorgaande jaren is de tuin ingericht als de tuinmarkt. Dit jaar met ruim 40 kramen!

 

Gevarieerd aanbod
Begonnen als een lokale ruildag voor stekken werd 10 jaar terug de eerste stap gezet door professionele kwekers uit te nodigen tot deelname aan deze markt.
Nu is de LENTeMARKT uitgegroeid tot een heuse tuinmarkt, waarop zowel goede beroepskwekers als wel serieuze hobbyisten gebroederlijk naast elkaar hun collectie aanbieden.


Het aanbod zal onder meer zijn vaste planten, eenjarigen, perkplanten, kruiden, zaden, bomen en struiken. Daarnaast zullen er stands zijn met voorlichting over o.a. snoeien, bemesten, plantenziekten etc.

De LENTeMARKT is vaak het startmoment van vele tuinierders in de wijde omgeving, men gaat eerst naar de markt voorideeën en nieuwe planten en daarna begint het werken in de tuin pas.

Naast de markt is er een terras waarop voor een kleine vergoeding genoten kan worden van een heerlijke kop koffie.

 

Adres

De LENTeMARKT wordt gehouden in de boomgaarden van De Historische Tuinderij ”De Lentse Warmoezenier”, Griftdijk Noord 11, 6663 AA Lent en is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Entree voor volwassenen zal slecht één euro bedragen, dit ter ondersteuning van de Historische Tuinderij.

 

 

Bron: Historische Tuinderij Lent,  6 april 2012
 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Joop Reichenfeld (donderdag 31 januari 2013)

Beste menen van Warmoezenier, Organiseren jullie in 2013 weer een lentemarkt ? Ik heb wel interesse om een kraam te huren om mijn verzamelde zaadjes, kruidenthee en zalfjes te verkopen. Vriendelijke groeten, Joop Reichenfeld www.tuinjoop.weblog.nl 073 - 6429404

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media