LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Excursie archeologie en bouwhistorie in Lent

Vrijdag 9 September 2011 | reacties 0

Excursies archeologie en bouwhistorie in Lent


In het gebied van de dijkteruglegging starten binnenkort de voorbereidende werkzaamheden. De gemeente gaat in Lent aan de slag met een bouwhistorisch onderzoek in huizen die gesloopt gaan worden. Daarnaast worden voor het archeologische onderzoek op verschillende locaties proefsleuven gegraven, om een indruk te krijgen van wat er zoal in de bodem verborgen zit. Afhankelijk van wat er gevonden wordt, graven de archeologen dieper door.

 

Kijk mee
Bent u ook zo nieuwsgierig naar het archeologische en bouwhistorische onderzoek? Kom naar één van de excursies die de gemeente Nijmegen organiseert. U krijgt dan uitleg over de werkwijze van de onderzoekers en gaat het veld in om een proefsleuf te bekijken en een pand te bezoeken.

 

Data
• woensdag 21 september
• zaterdag 1 oktober
• woensdag 5 oktober

 

Start
Om 14.00 uur bij de witte boerderij aan de Oosterhoutsedijk 88. Dat is vlakbij bij de nieuwe stadsbrug in aanbouw. Om 13.40 uur rijdt er ook een busje naar deze locatie vanaf het Wooninformatiecentrum Waalsprong bij NS station Lent. De excursie duurt ongeveer tot 16.00 uur.

 

Kledingadvies
Trek laarzen of stevige schoenen aan en eventueel regenkleding.

 

Aanmelden
Stuur een mail met uw naam, telefoonnummer, de excursiedatum, met hoeveel personen u komt en of daar kinderen jonger dan 12 jaar bij zijn. Vermeld of u van het busje gebruik maakt dat vertrekt vanaf station Lent. U kunt zich ook aanmelden bij Open Huis, telefonisch via 14 024 of aan de balie. Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is gratis.
 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media