LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

De Vrouwe Udasingel pakt uit met UdaOpen XL!

Vrijdag 26 Oktober 2012 | reacties 0
udaxl

Zoals iedere laatste zondag van de maand zetten de kunstenaars en ondernemers van de Vrouwe Udasingel in Lent de deuren van hun ateliers en bedrijven wijd open voor het publiek. Maar nu met vele extra’s! Er zijn 7 ateliers extra open, er zijn gastkunstenaars en huiskamerconcerten, er is een pompoenwerkplaats voor kinderen, om 13.00 uur wordt er een kunstwerk onthuld en er is een expositie die door kinderen van de Lentse basisschool Het Talent samen met kunstenaars van de Vrouwe Udasingel is samengesteld in het kader van het project ‘young curators’.

 

Het thema van deze bijzondere dag in de meest kunstzinnige straat van Nijmegen-Noord is ‘uda oogst’. Kom kijken en zie wat de oogst is van de bruisende creativiteit in de Vrouwe Udasingel! UdaOpen XL is op zondag 28 oktober, u bent welkom in de ateliers en bedrijven tussen 11.00 en 18.00 uur aan de Vrouwe Udasingel in Lent.

 

Meer informatie vindt u op de site van UdaExposed.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media