LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Dag van de architectuur

Dinsdag 12 Juni 2012 | reacties 0
dag-van-architectuur

Zaterdag 23 juni van 11.00-16.00 uur.

 

Het Mariënburgplein bij LUX en de Bibliotheek staat op deze dag vol kraampjes. Geïnteresseerden kunnen ‘speed-daten’ met architecten, stedenbouwers, interieurarchitecten en landschapsarchitecten uit de regio Nijmegen.

 

Het thema dit jaar is ‘Architectuur en voedsel’ en de architecten zullen hun projecten daarom ook ‘smaakvol’ presenteren. Bezoekers kunnen de presentaties bekijken en er is de mogelijkheid om uiteenlopende vragen stellen. Dit kan gaan over de werkzaamheden en visie van architecten, de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt of nieuwe bouwmethoden en woonvormen. Daarnaast is er de mogelijkheid om heel praktisch advies te vragen in relatie tot eigen woonwensen, het bouwen van een huis, een verbouwing van bijv. de keuken of de aanleg van een tuin. Een unieke kans om onder het genot van een drankje en hapje op één dag meer dan 15 verschillende architecten te spreken!

 

De toegang is gratis. Meer informatie: www.architectuurcentrumnijmegen.nl

 

Bron: Architectuur Centrum Nijmegen, 12 juni 2012

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media