LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

BPD licht alvast een tipje van de sluier: woningen in Grote Boel en De Stelt

Donderdag 2 April 2015 | reacties 0
7556-c02

Op de Woonbeurs Nijmegen van zaterdag 4 april aanstaande presenteert BPD, de nieuwe naam van Bouwfonds, maar liefst twee nieuwe projecten. Het is nog een ‘sneak preview’, want de plannen zijn nog niet helemaal klaar voor verkoop. Maar BPD licht alvast een tipje van de sluier om u kennis te kunnen laten maken met projecten in Grote Boel, de uitbreiding van Oosterhout. Bijzonder is dat de eerste schetsen voor een bouwplan voor De Stelt al worden getoond.

 

Zo mooi wordt Hofpark in De Grote Boel
BPD wil je nu al graag laten zien hoe Hofpark in De Grote Boel straks wordt. Dat doen ze met mooie impressies. Een specialistisch werkje. Alles moet tot in de kleinste details kloppen. Zodra de architect de tekeningen klaar heeft, kan de impressiemaker aan de slag. Eerst maakt hij schetsen en later de 3D-beelden. Graag lichten we al een tipje van de sluier op van de 20 Singelwoningen en de 13 Hofwoningen.

 

Binnenkort nieuw in verkoop in De Stelt, 51 Graden Noord
De website geeft straks natuurlijk meer informatie over het project en de woningen in het plan 51 Graden Noord in De Stelt. Er komen 12 2-onder-1 kap woningen grenzend aan bestaand Lent. Allemaal net even anders. We zijn nog druk bezig met de voorbereidingen. Het is natuurlijk wel leuk als je thuis komt om op de bank nog even alles rustig door te lezen. Op de Woonbeurs vertellen ze je graag meer en krijg je een flyer mee.

 

Woonbeurs Nijmegen
Meer weten? Kom 4 april tussen 11 en 15 uur naar de Woonbeurs in De Vereeniging in Nijmegen. De toegang is uiteraard gratis!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media