LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bijzondere nieuwbouwwoningen in hart van Lent

Woensdag 22 November 2017 | reacties 0
hoek-8-def-n

Aan de rand van het dorp Lent  bouwt Jan Oosterhout Ontwikkeling een kleinschalig nieuwbouwplan van vijf woningen: De Laak. De woningen combineren de karakteristiek van het oude dorp met het comfort van een moderne nieuwbouwwoning. De woningen worden gepresenteerd tijdens de Woonbeurs Waalsprong.

 

De woningen liggen aan de Pastoor van Laakstraat en de Geldershofstraat. Voor de woningen aan de Pastoor van Laakstraat is een karakteristieke driekapper ontworpen met een eigen identiteit. Kenmerkend zijn vooral de ronde ramen en de garages met pannendak. De woningen zijn royaal van formaat met beukmaten van 6,60 voor de middenwoning en 6,30 meter voor de kopwoningen en een woonoppervlak van maar liefst 169-175 m2. De kavelgrootte varieert van 230 tot 365 m2.

 

Aan de zijde van de Geldershofstraat worden twee geschakelde woningen ingepast in het bestaande straatbeeld. De woningen worden opgetrokken in een karakteristieke rode baksteen en voorzien van een erker aan de ruime voortuin. Door de zij-entree is zowel straat- als tuingericht wonen mogelijk. Natuurlijk zijn de woningen uitbreidbaar met een uitbouw of dakkapel. De woningen staan op ruime kavels van 473 en 364 m2 en hebben een woonoppervlak van ca. 167 m2.

 

Duurzaam wonen

Alle woningen in het project worden duurzaam en energiezuinig gebouwd en zijn voorbereid op de toekomst: er komt geen gasaansluiting maar een verwarmingssysteem met een warmtepomp.

 

Introductie van het plan op woonbeurs 25 november

Een unieke kans om voor een energiezuinige nieuwbouwwoning in dorp Lent! Kom voor meer informatie naar de Woonbeurs Waalsprong op 25 november.

 

 

De Laak

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media