LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bijeenkomst Dorpsplein Lent

Donderdag 8 Maart 2012 | reacties 0
dorpspleinlent

Op donderdag 22 maart organiseert de gemeente een bijeenkomst over een 'groenere toekomst' voor Dorpsplein Lent.

 

De avond wordt gehouden van 19.30 - 21.00 uur in De Ster, Queenstraat 37B in Lent. U bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Opgeven hoeft niet.

 

Waarom?
Ongeveer 10 jaar geleden is het Dorpsplein samen met bewoners en ondernemers in de buurt ingericht. In de afgelopen periode hebben verschillende bewoners ons laten weten dat ze ’t plein nogal stenig vinden. Er zijn verschillende suggesties gedaan om het plein groener te maken. De ideeën lopen nogal uiteen: van extra bloembakken tot de aanleg van een heus park.

 

Hoe?
Vanuit de gemeente is een voorstel gemaakt wat we als startpunt kunnen gebruiken. De wijkraad Lent heeft dit voorstel gezien en enthousiast ontvangen. Maar we willen graag dat iedereen meedenkt en zijn zegje kan doen, zodat het Dorpsplein een plek wordt waar iedereen van kan genieten. Dus: hebt u ideeën/suggesties/voorbeelden – bv. foto’s, afbeeldingen uit tijdschriften – neem deze dan mee.

 

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Hans Bongers, wijkbeheerder is bereikbaar via tel: (024) 329 30 87

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media